Τετάρτη, 15 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πρέβεζα: Βρήκαν το ληστή με το πολυβόλο και το κασάρι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στα ίχνη των δραστών και στην εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 64χρονης που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο στη Βρυσούλα Πρέβεζας, οδήγησε η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών Ηπείρου.

Σύμφωνα με το ipeirotika.gr , για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 35χρονος Αλβανός
ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Ωρωπό Πρέβεζας, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης Ανακριτή Πρέβεζας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με άλλους τρεις δράστες, στις 16-11-2013 το απόγευμα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους,
αφού μπήκαν στο σπίτι της 64χρονης, την ακινητοποίησαν με την απειλή πυροβόλου όπλου και γεωργικού εργαλείου (κασάρι)
και πήραν από τους χώρους του σπιτιού, χρυσές λίρες, χρυσά κοσμήματα, χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του με τις κατηγορίες της «Ληστείας κατά συναυτουργία», «Οπλοχρησίας» και της «Παράνομης εισόδου στη χώρα μας», θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών και την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής τους δράσης.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κάνει τούμπες γυμνή για τους διερχόμενους οδηγούς – Το βίντεο που κατέβηκε άρον άρον από το youtube!

Βοιωτία: Σκότωσε τη σύζυγο του αδερφού του μπροστά στα μάτια του τρίχρονου παιδιού της – Το ξέσπασμα της μάνας στη δίκη (Φωτό και βίντεο)!

Ηράκλειο: Η αμίμητη δικαιολογία αγρότη για τη σύνταξη που έπαιρνε παράνομα από το ΙΚΑ – Βαριά καμπάνα από το δικαστήριο!

Αμαλιάδα: Ο φρέντο που ήπιε σε καφετέρια του στοίχισε… 50€ – Απίστευτη περιπέτεια για νεαρό κάτοικο της πόλης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε