Πέμπτη, 16 Μαΐ
22oC Αθήνα

Προφυλακιστέοι τρεις για συμμετοχή στους Πυρήνες – Αθώοι όλοι για την κατηγορία οτι ετοίμαζαν νέες ληστείες

Προφυλακιστέοι τρεις για συμμετοχή στους Πυρήνες – Αθώοι όλοι για την κατηγορία οτι ετοίμαζαν νέες ληστείες

– Στην δεύτερη ειδική ανακρίτρια οδηγήθηκαν οι πέντε συλληφθέντες στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να απολογηθούν
– Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορείτο για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα με σκοπό τις ληστείες
– Στη Λάρισα θα μεταφερθεί ο 30χρονος ωστε να απολογηθεί για τη ληστεία στον Πυργετό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις απο τους 5 συλληφθέντες για συμμετοχή στους Πυρήνες ενώ και οι 5 συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για την κατηγορία οτι ετοίμαζαν νέες ληστείες.

Ουσιαστικά όμως μόνο ο 40χρονος αφέρθηκε ελεύθερος καθώς προηγήθηκε η απόφαση για τους τρεις που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της συμμετοχής ενώ ο 30χρονος θα μεταφερεθεί στη Λαρισα όπου θα απολογηθεί ανακριτή για συμμετοχή στη ληστεία στον Πυργετό Λάρισας.

Νωρίτερα προφυλακιστέος κρίθηκε απο τον ειδικό εφέτη ανακριτή ο 31χρονος. Του είχε ασκηθεί δίωξη για τη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας και συμμετοχή στους “Πυρήνες”

Στη συνέχεια ο 31χρονος καθώς και οι υπόλοιποι 4 νεαροί μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου απολογήθηκαν στη δεύτερη ανακρίτρια για συμμετοχή στη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη ληστειών καθώς επίσης και για αντίσταση κατά της αρχής κατά τη διάρκεια των συλλήψεων τους και κατοχή πλαστών εγγράφων.

Οι κατηγορούμενοι Ντάλιος και Χαρίσης δήλωσαν πως δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία και δεν απαντούν σε κανένα ερώτημα. Ο δικηγόρος τους Σπύρος Φυτράκης κατέθεσε ένσταση για μη έγκυρη διαδικασία η οποία έγινε αποδεκτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε
Ήταν έτοιμοι για αιματηρό χτύπημα εναντίον αστυνομικών!

Οι δύο καταζητούμενοι στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε