Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Προφυλακιστέος ο Λαυρεντιάδης και για το “συμβόλαιο θανάτου”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη ο ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μετά την απολογία του από τις φυλακές όπου είναι προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της Proton Bank.

Ο επιχειρηματίας απολογήθηκε στο ψυχιατρείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται.

Η κατηγορία σε βάρος του Λαυρεντιάδη αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με έκρηξη χειροβομβίδας μέσα σε συσκευασία δώρου τον Ιούνιο του 2012, στο σπίτι του στην Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο Λαυρεντιάδης φέρεται να έδωσε εντολή για την απόπειρα σε βάρος του Ανδρεαδάκη λόγω προσωπικών διαφορών που φέρεται να είχε με το θύμα .

Εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, πλην του Λαυρεντιάδη είναι άλλα έξι πρόσωπα, πέντε άντρες μεταξύ των οποίων ένας 44χρονος πυροσβέστης και μία 27χρονη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε