Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Προθεσμία ν’ απολογηθούν πήραν Ηλιόπουλος, Μπούκουρας, Γερμενής

Προθεσμία ν’ απολογηθούν πήραν Ηλιόπουλος, Μπούκουρας, Γερμενής

Στις 7 Δεκεμβρίου θα απολογηθούν ενώπιον των ανακριτριών οι βουλευτές της  Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος,   Ευστάθιος Μπούκουρας και Ηλίας Γερμενής. Πάνω από 150 οπαδοί του κόμματος συγκεντρωθηκαν έξω από τον Άρειο Πάγο.

Η βουλευτική ασυλία των κυρίων Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα έχει αρθεί από τις 16 Οκτωβρίου.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης ενώ σήκωσαν και πανό με τους δυο νεκρούς του Νέου Ηρακλείου, Φουντούλη και Καπελώνη.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς τον σταθμό του μετρό Αμπελοκήπων.
Κρατώντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα τα μέλη της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησαν πορεία στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς να δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.
Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης κάλεσε τον ελληνικό λαό σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 7 μμ, λέγοντας ότι «η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων βουλευτών και του γενικού γραμματέα».
Και πρόσθεσε: «να πάψει η συνταγματική εκτροπή, να πάψει η βουλή των 297, να πάψουν οι δικαστές να άγονται και να φέρονται από μία διαφθαρμένη κυβέρνηση».





Τα επιβαρυντικά στοιχεία

Για τους τρείς βουλευτές έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία από μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, προστατεεόμενος μάρτυρας έχει κατανομάσει τον Γιώργο Γερμενή ως Ταγματάρχη υπεύθυνο για την εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων του κόμματος.

Για τον Ευστάθιο Μπούκουρα, προστατευόμενος μάρτυρας αναφέρει ότι ήταν υπεύθυνος για την Κόρινθο και ήταν μάλιστα και αρχηγός κυκλώματος που πωλούσε προστασία στα καταστήματα της Κορίνθου του Ξυλοκάστρου και στο Κιάτο.

Για τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο οι ανακριτές θεωρούν ότι είναι στα βασικά στελέχη της οργάνωσης με αντικείμενο την ιδεολογική κατήχηση στους νεους του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής σήμερα στις ανακρίτριες

Δημοσκόπηση βόμβα! Ανησυχία από τη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής – Οριακά μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Θεσσαλονίκη: Η αποθέωση του Νότη Σφακιανάκη και το…σώβρακο του Η.Κασιδιάρη (Βίντεο)!

Τι έγραψαν πολλοί επώνυμοι στην Δέσποινα Βανδή μετά την αποχώρησή της από το σχήμα του Σφακιανάκη;

Χαμός από τις δηλώσεις του Σφακιανάκη – Τατσόπουλος: Το ξέραμε ότι είναι φασίστας

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε