Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Σφαίρες και πυροκροτητές στο σπίτι του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Ρέθυμνο: Σφαίρες και πυροκροτητές στο σπίτι του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Περισσότερες απο χίλιες σφαίρες και 17 πυροκροτητές, βρέθηκαν – μεταξύ άλλων – στο γραφείο 47χρονου αστυνομικού στο Ρέθυμνο, ο οποίος έχει καταγγελθεί και για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.

Ο 47χρονος αρχιφύλακας συνελήφθη προχθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς – όπως ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ η Γενική Αστ/κη Δ/νση Κρήτης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικούς χώρους φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, στο γραφείο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1.456 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων

17 πυροκροτητές

γεμιστήρας πυροβόλου όπλου

πλαστική θήκη χειροβομβίδας με λαβή και πυροκροτητή.

Σύμφωνα με το flashnews, επιπλέον βρέθηκαν δύο (2) φορητοί Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, εννέα συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (4 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι – 5 USB Sticks ), τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και δέκα (10) κάρτες κινητής τηλεφωνίας ( Sim ), που θα εξεταστούν περαιτέρω.

Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον καταγγελθείσα υπόθεση ασελγών πράξεων, με θύμα 14χρονη ανήλικη.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηράκλειο: Την πυροβόλησε γιατί του έκανε μήνυση

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε