Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ρόδος: Εποχικός πυροσβέστης πούλησε κοκαϊνη σε αστυνομικό – Η ώρα της δικαιοσύνης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η σύλληψη του πρώην εποχικού πυροσβέστη έγινε μετά από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα καθίσει την προσεχή Τετάρτη 48χρονος πρώην εποχικός πυροσβέστης ο οποίος πριν πέντε χρόνια πούλησε 4 «φιξάκια» κοκαΐνης σε πελάτη – αστυνομικό!

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου Ρόδου πριν από πέντε χρόνια, ενώ και παλαιότερα είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της περιοχής για παρόμοια αδικήματα. Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες που είχαν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου σύμφωνα με τις οποίες ο 48χρονος φερόταν να προμηθεύει με ναρκωτικά χρήστες της περιοχής.

Έτσι στις 12 Μαρτίου 2009 στις 20.30 το απόγευμα επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν να του προμηθεύσει 3 γραμμάρια κοκαΐνης έναντι του χρηματικού ποσού των 360 ευρώ. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η αγοραπωλησία ορίσθηκε να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο όπου ο 48χρονος μετέβη με ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο και παρέδωσε στον αστυνομικό- αγοραστή 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους 2,1 γραμμαρίων, για την οποία και έλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η ναρκωτική ουσία, το αυτοκίνητο, τα δύο κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες SIM καθώς και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ κατασχέθηκαν. Σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή, πώληση ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την εμπορία για τις οποίες και θα λογοδοτήσει την Τετάρτη ενώπιον του δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λάρισα: ”Ματωμένο” γεύμα για ζευγάρι – Σκότωσε τη γυναίκα του στο σπίτι που ζούσαν!

Μεσσηνία: Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία Αρχιμανδρίτη – Τον ”έσφαξαν” με κουζινομάχαιρο (Φωτό)!

Αχαϊα: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του άντρα της!

Πάτρα: Με αιμάτωμα ο Αλέξης Κούγιας από την επίθεση στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής – Ποιους κατονομάζει η ΠΑΕ ως δράστες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε