Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σε διαθεσιμότητα από χθες οι παιδεραστές εκπαιδευτικοί

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για εννιά εκπαιδευτικούς γίνεται πλέον λόγος. Οι παιδεραστές έχουν εντοπιστεί, κάποιες από τις περιπτώσεις είναι γνωστές, άλλες όχι. Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, από χθες βρέθηκαν, όπως είπε ο υπουργός Παιδείας, εκτός εκπαίδευσης

Όπως αποκαλύπτεται, μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου πως ούτε ο Πάπας δεν θα μπορέσει να τους κρατήσει στην εκπαίδευση των παιδιών, οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί που έχουν εντοπιστεί είναι εννιά. Τέσσερις υπηρετούν στην Αθήνα και οι άλλοι στην επαρχία. Πρόκειται για περιπτώσεις όπως του καθηγητή γυμνασίου της Γλυφάδας, του λέκτορα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, αλλά και τριών δασκάλων σε δημοτικά σχολεία του Ρεθύμνου, του Κιλκίς και της Δράμας.

Μάλιστα μεταξύ των παιδόφιλων είναι και ένας διοικητικός υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας ο οποίος συμμετείχε και σε διαγωνισμό για αξιολογητής βιβλίων

Κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές είναι γνωστές. Στο παρελθόν ωστόσο υπήρξαν ακόμη και περιπτώσεις όπου εκπαιδευτικοί που είχαν συλληφθεί για τη δράση τους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους συνέχιζαν να μπαίνουν σε αίθουσες… έχοντας απλά αλλάξει νομό!

Επιτέλους και μετά από μήνες ή και χρόνια μετά την αποκάλυψη της δράσης τους οι παιδόφιλοι απομακρύνθηκαν απ’ τις αίθουσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες δυο εχουν ήδη απολυθεί και οι υπόλοιποι θα έχουν απομακρυνθεί εως αύριο το αργότερο. Ο καθηγητής Πανεπιστημίου ο οποίος κατηγορήθηκε για παιδοφιλία και συνέχιζε να ασκεί τα καθήκοντα του έχει ήδη απομακρυνθεί. ‘Εχουν ενημερωθεί εκτός απο την Εισαγγελία Αθηνών ακομα τεσσερις εισαγγελείς σε διαφορες πόλεις της Ελλάδας.
Όλοι οι κατηγορούμενοι για παιδοφιλία εκπαιδευτικοί έβγαιναν λάδι απο τα πειθαρχικά τους συμβούλια και τιμωρούνταν με επίπληξη ή ολιγόμηνη αργία, γιατι στον πειθαρχικό τους φάκελο δεν αναγραφόταν λεπτομερώς η αιτιολογία αλλα το γενικότερο “ανάξια προς υπηρεσια συμπεριφορά.”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβαστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε