Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

Σέρρες: Βρέθηκαν κι άλλα θύματα της 52χρονης που εξαπατούσε γυναίκες!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των θυμάτων της 52χρονης, που συνελήφθη τον περασμένο μήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κατηγορούμενη για απάτη, εις βάρος δυο γυναικών. Μιας 34χρονης και μιας 64χρονης.

Η 52χρονη είχε καταφέρει να πείσει τα θύματά της ότι διέθετε τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να “σβηστούν” τα χρέη της πρώτης και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της σύνταξης της δεύτερης, αποσπώντας τους συνολικά 9.920 ευρώ.

Μετά τη σύλληψη της 52χρονης, τον περασμένο μήνα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν και άλλα μη καταγγελθέντα κρούσματα.
Στο μεταξύ, η συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών αποκάλυψε άλλα δύο περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από τη συλληφθείσα.

Τα δύο περιστατικά που αποκαλύφθηκαν τώρα

Η 52χρονη φέρεται ότι εξαπάτησε, επίσης, μια 54χρονη πείθοντάς την ότι θα τη βοηθούσε να ασφαλιστεί σε φορέα του Ελληνικού Δημοσίου και να ανοίξει επιχείρηση, αποσπώντας της κατ’ αυτόν τον τρόπο, τμηματικά, από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο του 2013, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, αποπειράθηκε, στις αρχές του 2014, να εξαπατήσει και μια 43χρονη, υποσχόμενη να διεκπεραιώσει υπόθεσή της στη ΔΟΥ Σερρών.

Η προανάκριση που γίνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών συνεχίζεται,
ενώ η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 52χρονης, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Διαβάστε ακόμα:

Κορινθία: Ο ηλικιωμένος κατάλαβε το “παραμύθι” των απατεώνων αλλά… τη ληστεία δεν τη γλίτωσε

Ύμνος στις Κυκλάδες από τη μεγαλύτερη αυστριακή εφημερίδα – Τι γράφει για Μύκονο και Σαντορίνη

Στη “φάκα” οι ληστές που… άδειαζαν σπίτια σε Αττική και Μεσσηνία

Σοβαρά επεισόδια πριν τον αγώνα Παναιγιάλειος- Παναχαική!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε