Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Σήμερα απολογείται ο «δράκος» της Πάρου – Κανείς δε θέλει να τον υπερασπιστεί

Σήμερα απολογείται ο «δράκος» της Πάρου – Κανείς δε θέλει να τον υπερασπιστεί

Μέχρι τις 13:00 θα έχει προσαχθεί στην Εισαγγελία της Σύρου ο 21χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την επίθεση στη 15χρονη, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια, καθώς υπάρχουν φόβοι επεισοδίων κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το θέμα της υπεράσπισης του, καθώς, σύμφωνα με το syrostoday, ο ένας μετά τον άλλο οι συνήγοροι υπεράσπισης που διορίζονται αυτεπάγγελτα, παραιτούνται!

Ο 21χρονος Πακιστανός ομολόγησε, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι είναι εκείνος που επιτέθηκε στη 15χρονη Μυρτώ, με σκοπό να της κλέψει το κινητό, κι όταν εκείνη αντιστάθηκε, τη χτύπησε με μανία στα βράχια.

Τη Δεύτερα, ο κατηγορούμενος κατήγγειλε πως ένας αστυνομικός και ένας delivery τον χτύπησαν και τον έβρισαν. Η ιατροδικαστική εξέταση, όμως σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έδειξε μόνο εκδορές, που όμως είχαν γίνει παλιότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προκαλεί μέσα από το κελί ο 21χρονος Πακιστανός – Καταγγέλει τον ξυλοδαρμό του από αστυνομικό και έναν ντελιβερά!

Τα λάθη που οδήγησαν στη σύλληψη του «δράκου» της Πάρου – Ήθελε να φύγει από τη χώρα και να πάρει λεφτά από τα κοινοτικά κονδύλια

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο “δράκος” της Πάρου – Σκόπευε να επιστρέψει στην πατρίδα του

Η ανατριχιαστική ομολογία του “δράκου” της Πάρου: “Τη χτύπησα στα βράχια γιατί αντιστάθηκε”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε