Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Σοκάρει ο κυνισμός του δράκου των Πετραλώνων: Είναι τόσες πολλές, που δεν τις θυμάμαι όλες!

Σοκάρει ο κυνισμός του δράκου των Πετραλώνων: Είναι τόσες πολλές, που δεν τις θυμάμαι όλες!

21 αθώες ψυχές στιγματισμένες. Το ίδιο και η οικογένειά του, η γυναίκα και ο 18χρονος γιος του. Αλλά φαίνεται πως ο 40χρονος δράκος των Πετραλώνων δε μετανιώνει για τις αρρωστημένες πράξεις του.

Η δικογραφία, όπως αποκάλυψε το NewsIt, σοκάρει. Τι έκανε τα παιδιά, πως το έκανε, πως τα απειλούσε, πως παρίστανε τον αστυνομικό και πως με το πρόσχημα της σωματικής έρευνας για ναρκωτικά και κλοπιμαία, ασελγούσε σε βάρος τους. Και μετά, πήγαινε σπίτι του, στην οικογένειά του, σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Από το Σάββατο, όταν συνελήφθη ξανά μετά από καταγγελία 11χρονου κοριτσιού, είναι αμετανόητος για όσα έχει κάνει.

Οι αστυνομικοί, που έχουν ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή τα στοιχεία και η φωτογραφία του, πιστεύουν πως τα θύματά του είναι περισσότερα από 21. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος κυνικά στους αστυνομικούς: είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις, που δε μπορεί να τις θυμηθεί όλες!

Τραγικά πρόσωπα εκτός από τα θύματά του, η γυναίκα του και ο γιος του. 20 χρόνια κοινής ζωής, κατέρρευσαν σε μια στιγμή. Την προηγούμενη φορά που είχε συλληφθεί και καταδικαστεί, ο 40χρονος είχε υποστηρίξει στη γυναίκα του πως ήταν όλα μια πλάνη της αστυνομίας, που έψαχνε κάποιον να κατηγορήσει.

Τώρα όμως, έχει και ο ίδιος παραδεχτεί τα πάντα. Σε κατάσταση σοκ, η σύζυγος του «δράκου» προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε και να προστατέψει τον 18χρονο γιο της. «Μέχρι το περασμένο Σάββατο, το παιδί μου κι εγώ δεν γνωρίζαμε τίποτα. Πέρα από το προσωπικό μου δράμα, καλούμαι να αντιμετωπίσω και τις επιπτώσεις στην ψυχολογία του παιδιού μου», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμετανόητος ο “Δράκος” στους αστυνομικούς – Τραυμάτισε τουλάχιστον 21 αθώες παιδικές ψυχές – Τι λέει η δικογραφία!

Δράκος των σχολείων – Παρακολουθούσε ανήλικα κορίτσια από το σχολείο ως το σπίτι – Προσποιούνταν τον αστυνομικό και ασελγούσε πάνω τους

Πάρος: Οι γονείς της Μυρτούς ψάχνουν 400.000€ για το ταξίδι της ελπίδας στις ΗΠΑ!

“Η Σπυριδούλα σώθηκε από τύχη” – Ξεσπά ο πατέρας της φοιτήτριας που έσπρωξε σε γκρεμό της Κέρκυρας ο Αφγανός

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε