Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στα χέρια της αστυνομίας και οι τρεις Αλβανοί δραπέτες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνελήφθη πριν από λίγο, σε χαράδρα η οποία απέχει περίπου 2 χλμ. από το σημείο της χθεσινής συμπλοκής, και ο τρίτος δραπέτης των αλβανικών φυλακών Ρεΐς Χατζίραϊ.

 

Τον Αλβανό κακοποιό εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί. Ο Χατζίραϊ, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για απαγωγή, εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη χωρίς να φέρει καμιά απολύτως αντίσταση.

Αν και ήταν οπλισμένος με καλάσνικοφ ο δραπέτης όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους άνδρες της ΕΚΑΜ επέλεξε να μην φέρει αντίσταση

Επτά συνολικά άτομα είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές της Κορυτσάς. Οι αλβανικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τέσσερις από τους δραπέτες, ενώ οι άλλοι τρεις υπήρχαν φόβοι ότι κατάφεραν να μπουν στη χώρα μας

Στα σύνορα σήμανε συναγερμός συνοριοφύλακες αλλά και άνδρες της ΕΚΑΜ χτένιζαν την περιοχή για τους επικίνδυνους κακοποιούς.

Χθες κοντά στα χωριά Χρυσή και Πεύκο Καστοριάς εντοπίστηκαν να κινούνται οι τρεις δραπέτες.
Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δραπέτες που είχαν εισέλθει στο ελληνικό έδαφος εκείνοι έβγαλαν όπλα και ακολούθησε συμπλοκή.

Ο ένας από αυτούς, ο 31χρονος Τόμα Κεζίν, πέταξε το όπλο του και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν λίγα λεπτά αργότερα.

Οι άλλοι δύο κατάφεραν να εξαφανιστούν και να κρυφτούν στη δύσβατη περιοχή. Το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 31χρονο Εντουάρτ Λούλο 31 ετών καταδικασμένο σε ισόβια για ληστεία μετά φόνου, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοκατοχή.

Όπως αποδείχθηκε πριν λίγη ώρα, ούτε ο Ρείς Χατζιράι κατάφερε να ξεφύγει από τον κλοιό των αστυνομικών

Διαβάστε επίσης:
Αυτός είναι ο δραπέτης των αλβανικών φυλακών που συνελήφθη στη συμπλοκή της Καστοριάς

Συμπλοκή με όπλα στα βουνά της Καστοριάς! Ενδείξεις ότι πρόκειται για τους δραπέτες των αλβανικών φυλακών!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε