Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στον Ευαγγελισμό ο Μαζιώτης – Φρούριο το νοσοκομείο

Στον Ευαγγελισμό ο Μαζιώτης – Φρούριο το νοσοκομείο

Αστυνομοκρατείται όλο το κέντρο της Αθήνας μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, μαζί και το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος ο διαβόητος τρομοκράτης.

Μετά την επιχείρηση και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Μαζιώτης τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει σπάσει το χέρι του και χειρουργείται για να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει υποστεί σε αρτηρία στον δεξιό του ώμο.

Click4more: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του στο Iatropedia.gr

Υπάρχουν όμως και πληροφορίες πως ο Μαζιώτης έχει τραυματιστεί στην κοιλιά.
Σύμφωνα με το Mega, αρχικά ο Νίκος Μαζιώτης αρχικά επρόκειτο να μεταφερθεί αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό καθώς το νοσοκομείο εφημερεύει, αλλά τελικά η Αντιτρομοκρατική έκρινε ότι καλύτερα θα ήταν να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, άλλωστε, στο 10ο όροφο, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τέτοιες περιπτώσεις από την εποχή που νοσηλευόταν ο Σάββας Ξηρός.

Στον Ευαγγελισμό, όπου τελικά μεταφέρθηκε, υπάρχει ήδη ισχυρότατη αστυνομική δύναμη, όπως άλλωστε και σε όλο το κέντρο. Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε συνόδευαν δυο περιπολικά, ένα μπροστά κι ένα πίσω.


Στο νοσοκομείο βρίσκονται άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, δυο κλούβες των ΜΑΤ, δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ γίνεται αυστηρός έλεγχο σε όποιον μπαίνει στον Ευαγγελισμό, ακόμη και στους ασθενείς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεισοδιακή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας – Πυροβολισμοί στην Μητροπόλεως! ΦΩΤΟ

Πως στήθηκε η “φάκα” στον Μαζιώτη

Σύλληψη Μαζιώτη: Έτρωγαν και οι σφαίρες έπεφταν βροχή – Τραυματίες δυο τουρίστες

Ληστεία… καρμπόν Μαζιώτη στο Συκούριο της Λάρισας! – Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική – Δεν αποκλείουν να είναι χτύπημα του Χρ. Ξηρού

Ο Ν. Μαζιώτης πίσω απ’ τη ληστεία στο Δώριο Μεσσηνίας λέει η ΕΛΑΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε