Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για την τραγωδία στο Ελληνικό

Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για την τραγωδία στο Ελληνικό

Ένας Ιταλός, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου το απόγευμα της Κυριακής έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και δυο υπήκοοι Μπαγκλαντές οδηγούνται στον εισαγγελέα σήμερα.

Οι τρεις υπάλληλοι συνελήφθησαν αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, τον θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον σοβαρό τραυματισμό της 9χρονης αδερφής του.

Κατά του Ιταλού και των δυο Μπαγκλαντεσιανών υπαλλήλων σχηματίστηκε δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ελληνικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια και βαριές σωματικές βλάβες.

Από την αστυνομία, συνεχίζεται η έρευνα για να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του λούνα παρκ, γι αυτό ζητήθηκαν στοιχεία από τον δήμο.

Ο διαχειριστής της εταιρίας που εκμεταλλεύεται τον χώρο κατάγεται από τα Ιωάννινα και έχει ειδοποιήσει πως θα επιστρέψει στην Αθήνα για να δώσει κατάθεση. Αρχικά, πάντως, έχει ισχυριστεί πως είχε άδεια λειτουργίας του λούνα παρκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς το παιχνίδι στο λούνα παρκ στο Ελληνικό κατέληξε σε τραγωδία – Θρήνος για το 13χρονο αγοράκι – Στην εντατική η αδερφή του – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ανείπωτη τραγωδία στο Ελληνικό! Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι σε λούνα πάρκ – Παλεύει για τη ζωή της η 9χρονη αδερφή του – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία σε λούνα πάρκ στο Ελληνικό – Σκοτώθηκε 13χρονο αγοράκι – Σε κρίσιμη κατάσταση η αδελφή του

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε