Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγγενείς της δολοφονημένης Ζωής ξεσπούν: Να επανέλθει η θανατική ποινή! ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday
ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Μετά το πρώτο σοκ από την είδηση της ανατριχιαστικής δολοφονίας, ήρθε η απεριόριστη θλίψη αλλά και τα αμέτρητα ερωτήματα για τους συγγενείς της αδικοχαμένης Ζωής.

“Εμείς την ξαδερφούλα μας τη θάψαμε. Το ερώτημα είναι ένα: 5 μήνες προφυλακιστέο αυτό το κτήνος, ποια δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο να ξαναδιαπράξει τέτοια εγκλήματα;” αναρωτιέται ο συγγενής της Ζωής στην κάμερα του ThrakiToday, αναφερόμενος στην παλαιότερη υπόθεση βιασμού, στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί στο παρελθόν ο κατηγορούμενος.

“Είχε δικαστεί με μήνες φυλακής και έδωσε τα λεφτά ο μπαμπάς του 30 χιλιάδες ευρώ και βγήκε έξω. Πρέπει να επανέλθει κατά τη γνώμη μου η θανατική ποινή… Η Ζωή ήταν ένα αγγελούδι. Ένα πλάσμα χαμογελαστό και ευχάριστο σε παρέα” λέει άλλο συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.



“Όλο το χωριό είναι σε κατάθλιψη”

“Για μένα πρώτα φταίει η Δικαιοσύνη και μετά εκείνος… Ήταν σκληρό παιδί, είχε παραβατική συμπεριφορά” λέει ο Κοινοτάρχης.

Διαβάστε εδώ τι είπε νωρίτερα ο αδερφός της κοπέλας. Ο φερόμενος ως δράστης προφυλακίστηκε απόψε ενώ η κηδεία της κοπέλας έγινε το μεσημέρι…

Διαβάστε ακόμα:

Προφυλακίστηκε ο “δράκος της Ξάνθης” – Τον έβγαλαν από την πίσω πόρτα για να μην του επιτεθεί το εξαγριωμένο πλήθος! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είναι το κτήνος της Ξάνθης – Τώρα δηλώνει μετανιωμένος! – Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν στα δικαστήρια – BINTEO

Το προφίλ του ”δράκου της Ξάνθης” – Ποιος είναι ο δολοφόνος της Ζωής – ”Δεν με νοιάζει ό,τι και να του κάνουν” λέει ο πατέρας του!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Το τέρας της Ξάνθης ομολογεί: ”Της έβαλα φωτιά επειδή με αναγνώρισε και θα μιλούσε” – Ανατριχιαστικές περιγραφές του στυγερού εγκλήματος!

Ομολόγησε και συνελήφθη ο ”δράκος της Ξάνθης” – Πως αποδείχθηκε η ενοχή του – Συγκλονίζει το ξέσπασμα του αδερφού της 34χρονης!

Η συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Ξάνθη: «Της έκοψε τα όνειρα ένας αλήτης» (VIDEO)

Γείτονας της 34χρονης ο βασικός ύποπτος της φρικτής δολοφονίας! Είναι σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά ο βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα – Απαρηγόρητος ο πατέρας: “Βίασαν και έκαψαν το παιδί μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Το κτήνος της Ξάνθης είχε μίσος και διψούσε για εκδίκηση

Έγκλημα πάθους πίσω από την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη – Βασάνισαν και βίασαν την 34χρονη πριν την κάψουν ζωντανή – Τι είπε η φίλη της στην Αστυνομία

Τη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή – Ανατριχίλα από την άγρια δολοφονία 34χρονης, κόρης πασίγνωστου εμπόρου, στην Ξάνθη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε