Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο – Πίσω από την κουρτίνα κρύφτηκε το 12χρονο παιδί

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο – Πίσω από την κουρτίνα κρύφτηκε το 12χρονο παιδί

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που εξακολουθούν να αποκαλύπτονται για την τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη ημέρα της χρονιάς, με θύματα έναν 55χρονο κτηνίατρο, την 42χρονο σύζυγό του και το 12χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο κτηνίατρος έφερε τουλάχιστον 40 μαχαιριές σε όλο του το σώμα, κάτι το οποίο δείχνει την αποφασιστικότητα και το μίσος του δράστη στο πρόσωπό του.

Η 42χρονη έφερε περίπου δέκα μαχαιριές στο λαιμό, στα χέρια και στο πρόσωπο, ενώ στο σώμα του 12χρονου βρέθηκαν τρεις μαχαιριές στο στήθος και στο λαιμό.

Το παιδί φαίνεται ότι είδε τη σκηνή του εγκλήματος με θύμα τη μητέρα του και έμεινε κρυμμένο πίσω από την κουρτίνα του δωματίου, στο οποίο εισέβαλε ο 55χρονος. Ο θείος όμως ανακάλυψε την κρυψώνα και σκότωσε το παιδί σε εκείνο το σημείο, όπου και βρέθηκε το πτώμα του.

Η τριμελής οικογένεια κηδεύτηκε τη Δευτέρα σε κλίμα οδύνης.

Την ίδια ώρα, γρίφο αποτελεί για τους εγκληματολόγους το κίνητρο του δράστη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κράτησή του διατηρήθηκε, καθώς εκδόθηκε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης ένταλμα σύλληψης και, όταν θα είναι σε θέση, θα απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή.

Από την έρευνα της ασφάλειας δεν έχει προκύψει οικονομική διαφορά μεταξύ δράστη και βασικού θύματος -αφού φαίνεται πως ο κύριος στόχος του ήταν ο κουνιάδος του.

Δράστης και θύμα είχαν επαγγελματική σχέση, με την έννοια ότι ο 55χρονος κτηνίατρος τον απασχολούσε για διανομές φαρμάκων δίνοντάς του αμοιβή. Κι αυτό, όπως είπαν συγγενείς τους, διότι το θύμα ήθελε να τον βοηθήσει οικονομικά, επειδή είχε μείνει άνεργος.

Φωτογραφία από thousandnews

“Η διαφορά ήταν στο μυαλό του. Απ’ ό,τι προκύπτει, ο δράστης θεωρούσε τον εαυτό του ριγμένο από τον κουνιάδο του”, λέει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης δύσκολα αποδεικνύεται η ψυχοπάθεια του δράστη, καθώς πέραν του ότι ήταν νευρικός και οξύθυμος, όπως επιβεβαίωσαν οι συγγενείς του, δεν υπήρξαν ανάλογα δείγματα στο παρελθόν, ενώ διαψεύστηκαν πληροφορίες γειτόνων πως έπαιρνε φάρμακα και είχε σταματήσει την αγωγή του.

Άλλωστε την προηγούμενη ημέρα της τριπλής δολοφονίας τα δύο θύματα, ο 55χρονος με το 12χρονο γιο του, ήταν στο σπίτι του δράστη και μάλιστα, αφού έφυγε ο άτυχος κτηνίατρος, το παιδί έμεινε σε εκείνο το σπίτι με τους θείους και τα ξαδέρφια του.

Επομένως το αμόκ που έπιασε το δράστη μία ημέρα μετά ακόμη θεωρείται ανεξήγητο.

Πηγή: makthes.gr

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε