Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνέλαβαν τον δολοφόνο του Μένη Κουμανταρέα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα
– Ποιος είναι ο 25χρονος Ρουμάνος που σκότωσε τον γνωστό πεζογράφο
– Αναζητούν και συνεργό του
– Σε λίγο επίσημη ενημέρωση από τις αρχές για τις λεπτομέρειες του στυγνού εγκλήματος
– Συνεχής ενημέρωση από το newsIT

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης, ανήμερα των Θεοφανείων και ακριβώς ένα μήνα μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, η αστυνομία συνέλαβε τον δολοφόνο του αγαπητού συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Ρουμάνο, ο οποίος συνελήφθη από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την στυγνή δολοφονία του δημοφιλούς συγγραφέα.

Ακόμη, αναζητείται ένας συμπατριώτης του, ως συνεργός του στο ειδεχθές έγκλημα.

Οι δυο τους είχαν στήσει καρτέρι στον Μένη Κουμανταρέα, με τον οποίο φέρονται να διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, εχοντας κίνητρο τη ληστεία.

Άμεσα αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τις αρχές για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, όταν ο γνωστός πεζογράφος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς, αλλά και τους πολλούς θαυμαστές της δουλειάς του.

Ο Μένης Κουμανταρέας εντοπίστηκε νεκρός φέροντας εκδορές, μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για στραγγαλισμό.

Η Αστυνομία αμέσως είχε στρέψει τις έρευνές τις στις κλήσεις από το κινητό του Μ. Κουμανταρέα που βρέθηκε και εξετάστηκε εξοχυνιστικά.

Οι μοιραίες στιγμές

Όπως ανέφερςε το ρεπορτάζ, ο γνωστός πεζογράφος έπινε καφέ σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι του, μαζί με ένα φίλο του το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου 2014.

Κάποια στιγμή είπε πως θα ανέβει στο διαμέρισμά του για να πάρει τα φάρμακά του.

Τυχαίο ή όχι, αυτό τους παραξένεψε όλους, αφού όπως λένε δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ να μην τα έχει μαζί του. Ανέβηκε στο διαμέρισμα, ωστόσο δεν κατέβηκε ποτέ…

Τελικά ο Μένης Κουμανταρέας ήταν νεκρός και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, μέχρι που σήμερα, 6 Ιανουαρίου έφτασε τελικά στην σύλληψη του 25χρονου Ρουμάνου.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε