Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεαματικό ΝΤΟΥ σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι – Έσπασαν την κεντρική τζαμαρία με αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Θεαματικό ΝΤΟΥ σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι – Έσπασαν την κεντρική τζαμαρία με αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμηματοπωλείο – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Οι ληστές μπούκαραν με το αυτοκίνητο από την κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι και αφού θρυμμάτισαν τη τζαμαρία έφτασαν εως το κοσμηματοπωλείο το οποίο άδεισαν.

Με κινηματογραφικο τρόπο έδρασαν οι ληστές που “χτύπησαν” το πρωί στο γνωστό εμπορικό κέντρο.

Πως έγινε η θεαματική ληστεία

Η ώρα ήταν 4.30 τα ξημερώματα και η Κηφισίας είχε ελάχιστη κίνηση. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 3 άτομα έκανε έναν απότομο ελιγμό προς τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καβάλησε το πεζοδρόμιο και με φόρα έπεσε στη κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου, θρυμματίζοντας τη τζαμαρία.

Οι 3 ληστές έφτασαν μέχρι το μέσον περίπου του εμπορικού κέντρου οπου βρίσκεται γνωστό κοσμηματοπωλείο. Κατεβάζουν τα ρολά και τις τζαμαρίες και μέσα σε λίγα λεπτά κλέβουν ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Οπως δήλωσε στο Newsit o ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου Πάνος Πρετεντέρης “καταστραφήκαμε οικονομικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, υπάρχει ένα ερωτηματικό ως προς τον χρόνο απόκρισης της αστυνομίας”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φύλακας του εμπορικού ειδοποίησε την αστυνομία ωστόσο δεν μπορούσε να τα βάλει με τους 3 ληστές καθώς ο κίνδυνος για τη ζωή του ήταν μεγάλος.

Ολες οι κινήσεις των ληστών έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας το υλικό των οποίων εξετάζει η αστυνομία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τη βασάνισαν με καυτό σίδερο και της έσπασαν τα δόντια – Μεσαιωνικά βασανιστήρια από τους ληστές

Τρόμος στη Φιλοθέη – Εισέβαλαν σε σπίτι γιατρού και βασάνισαν τη σύζυγό του

Νεκρός 22χρονος από επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πακιστανός βίασε και προσπάθησε να σκοτώσει 46χρονη στο Ρέθυμνο!

Της έκλεινε τη μύτη και της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος!

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε