Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Τα λεφτά αλλιώς σε 3 μέρες θα σκοτώσουμε τον πατέρα σου”

(ΦΩΤΟ NEWSIT)

Πολλοί σκληροί οι απαγωγείς του 67χρονου καρδιολόγου είπαν στο γιο του πως ο πατέρας του έχει μόλις τρεις ημέρες ζωής αν δεν τους δώσει τα 2 εκατομμύρια που ζητούσαν για να τον απελευθερώσουν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit από την Κυριακή το μεσημέρι ως και το απόγευμα της Δευτέρας ο γιος του καρδιολόγου άκουγε διαρκώς τους απαγωγείς να λένε ότι θα σκοτώσουν το πατέρα του. “Πάρουμε, δεν πάρουμε τα χρήματα, σε τρεις μέρες θα τον σκοτώσουμε, δεν θα κάνουμε τα λάθη που έκαναν άλλοι…” έλεγαν οι δράστες.
Ζήτησαν 2 εκατομμύρια ευρώ. Ήθελαν τα λύτρα σε χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα των 10 και των 20 ευρώ.
Τελικά το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει η οικογένεια ήταν λίγο κάτω απ’ το 1,5 εκατομμύριο. Οι δράστες το δέχθηκαν, άφησαν ελεύθερο τον 67χρονο στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας.
Οι αστυνομικοί πάντως λένε ότι οι απαγωγείς έχουν κάνει λάθη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit “έχουν” το σημείο στο οποίο οι απαγωγείς τον 67χρονο καρδιολόγο.
Φαίνεται ότι το λάθος να μιλούν συνεχώς στο ίδιο κινητό έδωσε τη δυνατότητα στην αστυνομία να εντοπίσει τα σημεία όπου κινήθηκαν.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για αλλοδαπούς, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής δράστες.

Διαβάστε επίσης:
Aπό εδώ απήγαγαν τον καρδιολόγο – Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO
Aπήγαγαν καρδιολόγο και τον απελευθέρωσαν με λύτρα 1,5 εκ ευρω

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε