Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τα ντοκουμέντα στις σημειώσεις του Αντώνη Σταμπούλου – Η Αντιτρομοκρατική γυρνάει τις έρευνες πίσω στο 2002 – Έρευνες για δύο άτομα που είναι άφαντα

Τα ντοκουμέντα στις σημειώσεις του Αντώνη Σταμπούλου – Η Αντιτρομοκρατική γυρνάει τις έρευνες πίσω στο 2002 – Έρευνες για δύο άτομα που είναι άφαντα

– Πρόκειται για τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο Αντώνης Σταμπούλος στο γκαράζ στο Βύρωνα
– Στο ένα σημείωμα φαίνεται ξεκάθαρα το όνομα της συζύγου του προέδρου του ΣΕΒ
– Το 2002 ο συλληφθέντας είχε προσαχθεί μαζί με άλλα δύο άτομα για αφισοκόλληση “Αναρχικού Περιεχομένου”
– Η σχέση του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη με άλλα δύο άτομα που γνωρίζει η Αντιτρομοκρατική

Τα άγνωστα ντοκουμέντα στην υπόθεση τις τρομοκρατίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το NewsIt και κυρίως το χαρτί με τις σημειώσεις για την σύντροφο του πρόεδρου του ΣΕΒ, αλλά και τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο Αντώνης Σταμπούλος, κατά την σύλληψη του στο γκαράζ του Βύρωνα.

Στο σημείωμα που είχε στην κατοχή του ο κρατούμενος, φαίνεται καθαρά το όνομα της συζύγου του πρόεδρου του ΣΕΒ, αλλά και ο τόπος διαμονής και στην Αντιτρομοκρατική εκτιμούν, πως αυτές οι σημειώσεις είναι προϊόν προσεκτικής παρακολουθήσεις από την πλευρά των τρομοκρατών.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής αναζητούν τα δυο άτομα που το 2002 είχαν προσαχθεί μαζί με τον Αντώνη Σταμπούλο στην περιοχή του Κολωνού, για αφισοκόλληση με “Αναρχικό περιεχόμενο” όπως έγραφε χαρακτηριστικά το υπηρεσιακό σημείωμα που είχε συνταχθεί εκείνη την εποχή από τους αστυνομικούς του Τμήματος.

Πλέον οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πηγαίνουν την έρευνα χρόνια πίσω, καθώς έχουν καταλήξει πια στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος που έχουν στα χέρια τους δεν είναι καινούργιο αλλά παλιό μέλος του “Επαναστατικού Αγώνα”.

Έτσι λοιπόν στα πλαίσια αυτής της έρευνας οι αστυνομικοί τις Αντιτρομοκρατικής αναζήτησαν τα άλλα δυο πρόσωπα που είχαν προσαχθεί μαζί με το Σταμπούλο το 2002 στο Α/Τ Κολωνού χωρίς όμως να τα εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές και τα δυο αυτά πρόσωπα, έχουν να εμφανιστούν σε στενούς συγγενείς τους εδώ και χρόνια και το γεγονός αυτό έχει ήδη σημάνει συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε