Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ta sms των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που ενημέρωναν τον Λαγό για τις επιθέσεις

Ta sms των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που ενημέρωναν τον Λαγό για τις επιθέσεις

Νέες αποκαλύψεις που “καίνε” τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό και τον συνδέουν με επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι “Συνεργείο” έρχονται στο φως.

Γραπτά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του Γιάννη Λαγού και τα οποία εμπεριέχονται στη δικογραφία, συνδέουν τον προφυλακισμένο βουλευτή με την επίθεση τον περασμένο Ιούλιο στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι “Συνεργείο”στην Ηλιούπολη.

Η επίθεση έγινε από περίπου 50 άτομα με μαύρα ρούχα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες. Την ώρα που γινόταν μάθημα σε ανήλικους μετανάστες οι δράστες επιτέθηκαν με ρόπαλα και στο “Συνεργείο” προκαλώντας ζημιές, ενώ τραυμάτισαν δύο ανηλίκους και έναν ενήλικο που βρίσκονταν εκεί.

Η επίθεση έγινε στις 10 Ιουλίου και δύο μέρες αργότερα ο προφυλακισμένος βουλευτής δέχεται το μήνυμα:
“Πλάκα πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50μηχανάκια.Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξατε λάδια και τους γρασάρατε; “


Λίγες ώρες μετά την επίθεση στο “Συνεργείο” ο Γ. Λαγός στέλνει το μήνυμα: ‘Έχω μάθει ότι λέω να το κάνουν και αυτό δεν αλλάζει. Μια χαρά φίλε την άκουσαν χθες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10.30″

Οι χρυσαυγίτες φαίνεται πως προετοίμαζαν κι άλλη επίθεση. Στις18 του ίδιου μήνα ο Γιάννης Λαγός δέχεται το εξής μήνυμα: “Έμαθα ότι στα Κάτω Πατήσια στην οδό Μηλιαράκη υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πώ”.

Διαβάστε

Παναγιώταρος: Χεζμεντέν ο ΣΥΡΙΖΑ για τις άρσεις ασυλίας

Προφυλακιστέος και για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα, ο Γιώργος Πατέλης

Κακός χαμός στην Βουλή! Βούτσης: Θέλετε να θέσετε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή για να της πάρετε την πελατεία – Χρυσαυγίτες: Είστε καραγκιόζηδες!

Νέο παραλήρημα Αρβανίτη στη Βουλή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε