Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το γενετικό υλικό “μίλησε” για τους δραπέτες των Τρικάλων – Στην Αττική οι περισσότεροι – Ετοιμάζουν ληστρικές επιδρομές!

Το γενετικό υλικό “μίλησε” για τους δραπέτες των Τρικάλων – Στην Αττική οι περισσότεροι – Ετοιμάζουν ληστρικές επιδρομές!

Τέσσερις είναι τελικά οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που μπήκαν μέσα στο λευκό Τρανσπόρτερ, το οποίο έκλεψαν από γραφείο τελετών στον Άσσο Κορινθίας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μετά από τρεις μέρες παρακολούθησης των αστυνομικών, δημοσιοποιήθηκε στις 7 Απριλίου, ότι ήταν σταθμευμένο στη Μάνδρα Αττικής.
Από την πρώτη εξερεύνηση του συγκεκριμένου οχήματος, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών εντόπισαν αποτυπώματα του 35χρονου Ερμάλ Ντρεμπάτα ή Λίτα.
Προχθές ταυτοποιήθηκε και γενετικό υλικό του 36χρονου επικίνδυνου κακοποιού Μαριάν Κόλα.
Χθες έγινε αντίστοιχη ταυτοποίηση γενετικού υλικού δύο ακόμη δραπετών των φυλακών. Του 27χρονου KUPA ILIR του FATMIR και της MELEQE , ο οποίος και του 25χρονου CALA KLEMENT του PULLUMB και της ELIDA.

Να σημειώσουμε ότι στο κόκκινο Όπελ Ασκόνα, που εγκατέλειψαν πέντε από τους δραπέτες έξω από εργοστάσιο στη Λαμία, και μετά επιχείρησαν να πάρουν αυτοκίνητο από ζευγάρι, ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα δύο ακόμη δραπετών στο εσωτερικό του. Ήταν ο 31χρονος SULAJ ή SYLAJ ή BRAHA FATOS του BEQIR ή BEGOR ή BEGIR, και ο LIKA EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν πλέον με τεχνολογικά μέσα και τον εντοπισμό των πιθανών «Ελλήνων» συνεργών να φθάσουν στα ίχνη των επικίνδυνων κακοποιών. Αυτοί οι συνεργοί τους είχαν μεταφέρει αρχικά κοντά στην ταβέρνα όταν εκδηλώθηκε η ληστεία, και μετά κατά τη διαφυγή τους από την Κορινθία. «Υπάρχουν κάποιοι που τους παρέχουν βοήθεια και καταφύγιο» αναφέρουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί.

Για ακόμη μία φορά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής τονίζουν πως πρόκειται για πολύ επικίνδυνους κακοποιούς, με κάποιους από αυτούς να είναι χρήστες κοκαΐνης, στοιχείο που τους καθιστά απρόβλεπτους.
Προβλέπουν ότι πολύ σύντομα οι δραπέτες θα προβούν σε ληστρικές επιδρομές προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα.
Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τουλάχιστον 5-6 από τους δραπέτες βρίσκονται «μαζί» στην Αττική και οι υπόλοιποι 2-3 έχουν επιστρέψει στην Αλβανία…

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι κρύβουν τους δραπέτες των Τρικάλων;

Επικίνδυνοι και αδίστακτοι – Στην Αθήνα οι δραπέτες των Τρικάλων

Βρέθηκε το ύποπτο λευκό φορτηγάκι – Εξετάζεται αν το χρησιμοποίησαν οι δραπέτες των Τρικάλων

«Καθαρή» η… νεκροφόρα

Οπλισμένοι και επικίνδυνοι – Ποιοί είναι οι 2 δραπέτες από τα πυρά των οποίων έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα

Κορινθία: Η ομολογία του Αλβανού δραπέτη που ταυτοποιήθηκε για τη δολοφονία της άτυχης Κατερίνας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε