Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το βίαιο παρελθόν του ακροδεξιού φονιά της Φαίης

Το βίαιο παρελθόν του ακροδεξιού φονιά της Φαίης

Ο φονιάς της Φαίης στη Νέα Μάκρη είχε κατά το παρελθόν γρονθοκοπήσει με σιδερογροθιά τον Δημοτικό Σύμβουλο της Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Τσιμπουκάκη και είχε σπάσει με τους ακροδεξιούς συντρόφους του το περίπτερο του ΚΚΕ λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου 2012. Τι λέει στο Newsit το θύμα της επίθεσης που τον είχε αναγνωρίσει μία μέρα μετά τον ξυλοδαρμό του.

Ο 25χρονος που σκότωσε με τις γροθιές του την πανέμορφη Φαίη κρίθηκε χθες προφυλακιστέος μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε οτι ο θάνατος της Φαίης στη Νέα Μάκρη ήταν ατύχημα και όχι δολοφονία.

Ωστόσο ο Β.Σ. με τα αγγελικά μάτια που ανήκει στο χώρο της ακροδεξιάς έχει πλούσιο “βίαιο” παρελθόν. Το βράδυ της Τρίτης 12/6/2012, λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των εθνικών εκλογών, μαζί με 3 ακόμη συντρόφους του και συνοδεία ενός pitbull, είχαν σπάσει το περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκεύης φωνάζοντας “Κομμούνια θα πεθάνετε”. Το θέμα είχε δημοσιοποιήσει από την πρώτη στιγμή το Newsit.

Οταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Τσιμπουκάκης τους ζήτησε το λόγο, τότε ο φονιάς της Φαίης και ένα ακόμη άτομο του επιτέθηκαν και ο Β.Σ τον γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο με σιδερογροθιά. Ο κύριος Τσιμπουκάκης κατέληξε στον Ευαγγελισμό όπου του έγιναν ράμματα στα τραύματα. Η φωτογραφία του άλλωστε από το aparaskevi-images.gr λίγα λεπτά μετά την επίθεση είχε κάνει το γύρο της Ελλάδας.

Οπως δήλωσε στο Νewsit o κύριος Τσιμπουκάκης “πρόκειται για το άτομο που αναγνώρισα εγώ την επόμενη μέρα. Η επίθεση που έγινε σε εμένα δεν είχε προσωπικά χαρακτηριστικά, αλλά πολιτικά. Τα άτομα αυτά ανήκουν στο χώρο της ακροδεξιάς. Αυτό που έγινε με την κοπέλα είχε προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά η επίθεση που δέχθηκα εγώ ήταν ξεκάθαρα πολιτική πράξη”.

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραδόθηκε ο δολοφόνος της Φαίης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη καλλονή που βρισκόταν σε κώμα μετά τον ξυλοδαρμό

Τους φώναξαν: Θα πεθάνετε κουμμούνια! Και τους όρμησαν με ένα pitbull!

Άντρες με ένα pitbull έσπασαν εκλογικό περίπτερο στην Α. Παρασκευή και γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε