Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τρίπολη: Με “δόλωμα” μια 20χρονη “ξάφριζαν” ανυποψίαστους πολίτες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τρεις Ρουμάνοι, δύο άνδρες ηλικίας 22 και 27 ετών και μία 20χρονη, συνελήφθησαν στην Τρίπολη και κατηγορούνται για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της Ασφάλειας Τρίπολης, εξακριβώθηκε ότι η 20χρονη, αφού αρχικά προσέγγιζε άντρες, τους έπειθε να την ακολουθήσουν και τους οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία.

Χρήματα και κοσμήματα η λεία

Εκεί εμφανίζονταν ο 22χρονος και ο 27χρονος, οι οποίοι τους χτυπούσαν και τους λήστευαν παίρνοντάς τους όσα χρήματα και κοσμήματα είχαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης

Από την πρόοδο των ερευνών προέκυψε ότι οι ομάδα των Ρουμάνων, κατά το χρονικό διάστημα από την περασμένη Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, είχαν διαπράξει δύο ληστείες και μία κλοπή σε βάρος πολιτών στη Τρίπολη, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και ένα αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης για να εξακριβωθεί αν είχαν συμμετάσχει στη διάπραξη και άλλων αξιόποινων αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλεία: Απειλούσε αστυνομικούς και πυροσβέστες στο facebook από… internet-cafe

Θεσσαλονίκη: Όταν τα τρίχρονα “παίζουν” με γλώσσες προγραμματισμού

Αναβίωσε ο “κολοβρέχτης” στη Σούδα – Βίντεο και φωτό από το έθιμο του περασμένου αιώνα!

Έβρος: Μαζί με τις ζωοτροφές, μετέφερε και… παράνομους μετανάστες

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε