Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρομερή έκρηξη σε ΑΤΜ στην Αγία Παρασκευή

Τρομερή έκρηξη σε ΑΤΜ στην Αγία Παρασκευή

Σείστηκε ολόκληρη η περιοχή τα ξημερώματα από την έκρηξη. Οι δράστες τίναξαν στον αέρα ΑΤΜ με την γνωστή πλέον μέθοδο με το υγραέριο

Πέντε τα ξημερώματα και μια εκκωφαντική έκρηξη ξύπνησε τους κατοίκους κοντά στο πάρκο στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μπουμπουλίνας στην Αγία Παρασκευή.

Οι άγνωστοι είχαν βάλει στο στόχαστρο το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρισκόταν σε κιόσκι στο πάρκο.

Με τη γνωστή πλέον μέθοδο παροχέτευσαν υγραέριο στο εσωτερικό του ΑΤΜ και στη συνέχεια πυροδότησαν τινάζοντας το μηχάνημα.

Το ΑΤΜ διαλύθηκε, κομμάτια του πετάχτηκαν σε μεγάλη απόσταση προκαλώντας ζημιές σε τρία αυτοκίνητα.
Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν περαστικοί και έτσι κανείς δεν τραυματίστηκε. Ακόμη παραμένει άγνωστο αν οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα.

Οι δράστες είναι βέβαιο πάντως ότι δεν κατάφεραν να πάρουν όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο ΑΤΜ αφού στη φωτογραφία του newsit φαίνεται ξεκάθαρα πως οι άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι βγάζουν από το μηχάνημα αλώβητα κάποια από τα κουτιά που περιέχουν τα χρήματα…

Πριν λίγες ημέρες οι αστυνομικοί συνέλαβαν στη Χαλκίδα μέλη συμμορίας που ακολουθούσε αυτή τη μέθοδο χτυπώντας ΑΤΜ τραπεζών, λείπουν όμως τουλάχιστον ακόμη δύο μέλη της. Κανείς δεν γνωρίζει εάν είναι τα ασύλληπτα μέλη που έκαναν το σημερινό χτύπημα ή εάν και άλλη συμμορία ακολουθεί την ίδια μέθοδο.
Κομμάτια από το ΑΤΜ "πετάχτηκαν" σε απόσταση 10 μέτρων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Διαβάστε επίσης:
Πιάστηκε η σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ – ΦΩΤΟ

Τίναξαν στον αέρα το ΑΤΜ – Δείτε βίντεο με τον νέο τρόπο κλοπής

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο από την έκρηξη του ΑΤΜ στη Γλυφάδα – Καταστράφηκε ολοσχερώς καφετέρια

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε