Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλτες στον κήπο και delivery για τη Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά έξι ολόκληρους μήνες βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο όπου πλέον φαίνεται πως έχει προσαρμοστεί, αλλά και έχει προσαρμόσει κιόλας το περιβάλλον στα δικά της μέτρα.

Αν και η νοσηλεία της στο Δρομοκαϊτειο είναι στο τμήμα “βραχείας νοσηλείας” η Βίκυ Σταμάτη… έχει κάνει ρεκορ παραμονής. Πλέον την παρουσία της την έχουν συνηθίσει όλοι, νοσηλευτικό προσωπικό και άλλοι ασθενείς.

Το ίδιο και εκείνη, φαίνεται σαφώς πιο ήρεμη απ’ ό,τι όταν εισήλθε απ’ τον Κορυδαλλό όπου κρατείται έχοντας “αυτοκαταστροφικές τάσεις” όπως διέγνωσαν οι ειδικοί του εκεί ψυχιατρείου.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου περνάει αρκετή ώρα στο προαύλιο όπου κάνει τον περίπατό της σε γρήγορο τέμπο για να γυμνάζεται φορώντας πάντα φόρμες όπως και τις άλλες ώρες της ημέρας, ενώ συχνά και για αρκετή ώρα κάθε φορά οι νοσηλευτές την βλέπουν να μιλά στο κινητό της.

Μάλιστα όπως λέγεται μέσω του κινητού της κάνει και τις παραγγελίες της για φαγητό στα γύρω καταστήματα αν και δεν “σνομπάρει” το φαγητό του ιδρύματος.

Κατά τα άλλα δέχεται συχνά, τρεις φορές την εβδομάδα, επισκέψεις από τον αδελφό της και πιο σπάνια από τους γονείς της και του γιου της.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε