Τετάρτη, 22 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χειροπέδες στο ληστή που επιτέθηκε στην ομάδα ΔΙΑΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες είχαν εισβάλει σε σπίτια στον Πειραιά, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν επιχειρήσει να τους ακινητοποιήσουν και τότε εκείνοι δεν δίστασαν να προσπαθήσουν να χτυπήσουν με το αυτοκίνητό τους τους αστυνομικούς. Τώρα ο ένας από τους δράστες έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των άλλων δύο

Όλα έγιναν στις 9-12-2013 το πρωί όταν οι τρεις δράστες ημεδαποί διέρρηξαν το σπίτι μιας γυναίκας στον Πειραιά αφαιρώντας κοσμήματα.
Άνδρες της ΔΙΑΣ εντόπισαν τους δράστες και άρχισαν να τους καταδιώκουν. Κοντά στο πάρκινγκ του γηπέδου Καραϊσκάκης οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των ληστών όμως ο 60χρονος που ήταν στη θέση του οδηγού έβαλε όπισθεν και έπεσε πάνω σε μια από τις μηχανές των αστυνομικών.
Ο ένας από τους αστυνομικούς μάλιστα είχε πυροβολήσει εναντίον των δραστών χωρίς όμως να βρει στόχο.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο αργότερα στο Νέο Φάληρο και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι αστυνομικοί πλέον έχουν στα χέρια τους τον 60χρονο και πιστεύουν ότι σύντομα θα εντοπίσουν τον 23χρονο και τον 24χρονο που ήταν μαζί του στο περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Και για ξέπλυμα κατηγορείται η βασική κατηγορούμενη για τις προμήθειες αντιδραστηρίων στο Ιπποκράτειο

Ο εκτοξευτήρας RPG στο κλεμμένο αυτοκίνητο δείχνει Επαναστατικό Αγώνα

Δεκαπέντε κιλά κοκαΐνης σταμάτησαν οι τελωνειακοί στους Κήπους του Εβρου

Σέρρες: Μυστήριο με ηλικιωμένο που βρέθηκε ημίγυμνος και χτυπημένος στο κεφάλι

!Παιχνίδια των Τούρκων με τον Άγγελο Φιλιππίδη – Τον άφησαν ελεύθερο χωρίς όρους κι έκριναν παράνομο το πρώτο ένταλμα σύλληψης

Ελβετοί ανακρίνουν τον Ζήγρα για την υπόθεση “ξεπλύματος”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε