Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Χτύπημα” σε εμπόρους μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 520 κιλά χασίς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέλη εγκληματικής οργάνωσης, με διασυνδέσεις σε διάφορες χώρες, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα χασίς, συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ Αττικής, ενώ κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, χθες, μετά από σχετικές έρευνες, η στελέχη της υπηρεσίας εντόπισαν αποθηκευτικό χώρο στη περιοχή Δροσιάς Χαλκίδας και σε έρευνα που έγινε τις απογευματινές ώρες
ανακάλυψαν και κατάσχεσαν 520 κιλά και 635 γραμμάρια χασίς, ενώ συνελήφθησαν ένας Αλβανός και ένας Έλληνας.

Επίσης κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα, έξι κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός SIM καρτών. Όπως προκύπτει από την έρευνα, η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε και αποθήκευσε την ποσότητα χασίς σε αποθηκευτικό χώρο στη Χαλκίδα. Εκεί θα μεταφόρτωνε την ποσότητα των ναρκωτικών σε φορτηγά διεθνών μεταφορών με σκοπό την προώθησή τους σε χώρες του εξωτερικού.

Ερευνάται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ ΠΔ, σε συνεργασία με ευρωπαϊκές διωκτικές Αρχές η συμμετοχή μελών του κυκλώματος και σε άλλες παράνομες πράξεις σε σχέση με κατασχέσεις ναρκωτικών που έγιναν σε άλλες χώρες.

Διαβάστε ακόμα:

Δράμα: 45χρονος ασέλγησε σε 9χρονο με την απειλή σουγιά! Προσπάθησε να ασελγήσει και στο φίλο του παιδιού!

Μεταλλωρύχοι “μπλόκαραν” τον Τσίπρα στο δρόμο! “Μην ξεσηκώνεις τους κατοίκους” BINTEO

Προφυλακιστέος ο 23χρονος Πακιστανός για το διπλό φονικό στο Αλιβέρι

Η χαροκαμένη μάνα του 20χρονου πεζοναύτη ξεσπά στο Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε