Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Απόπειρα βιασμού 5χρονης: «Εγώ ακινητοποίησα τον δράστη», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού στάβλου στο newsit.gr

Απόπειρα βιασμού 5χρονης: «Εγώ ακινητοποίησα τον δράστη», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού στάβλου στο newsit.gr

Τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Κορωπί, όταν άνδρας που εργαζόταν σε ιδιωτικό χώρο σταβλισμού ζώων προσπάθησε να βιάσει 5χρονο κοριτσάκι, περιγράφει ο ιδιοκτήτης στο newsit.gr.

Στην δήλωσή του στο newsit.gr το ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου σταβλισμού ζώων στο Κορωπί, δηλώνει συγκλονισμένος για το περιστατικό και περιγράφει τις στιγμές πριν από τη σύλληψη του αλλοδαπού.

«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος με όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Είμαι πατέρας και παππούς και αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία των γονέων του ανήλικου κοριτσιού. Συμπαρίσταμαι στην οικογένεια του θύματος», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού χώρου σταβλισμού ζώων στο Κορωπί.

Και προσθέτει: «Αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψη μου η καταγγελία της μητέρας, κινητοποιήθηκα άμεσα. Ακινητοποίησα ο ίδιος τον φερόμενο ως δράστη (ο οποίος εντωμεταξύ επεχείρησε να διαφύγει) και τον παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές. Έκτοτε συνεργάζομαι στενά με τις διωκτικές και τις εισαγγελικές Αρχές».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο. Το 5χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε στον χώρο μαζί με την μητέρα του κάποια στιγμή πήγε να δει τα άλογα που βρίσκονται εκεί.

Ο νεαρός, ξεμονάχιασε το παιδί και προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος του. Το παιδί αντέδρασε και αμέσως πήγε στη μητέρα της όπου της εξιστόρησε το περιστατικό. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές, όπου άνδρες του αστυνομικού Τμήματος έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον αλλοδαπό. Το γεγονός που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 20χρονος άνδρας παραδέχθηκε αμέσως της πράξη του.

Ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκιση του, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις