Site icon NewsIT
16:52 Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αχαΐα: 50 τόνους ξύλα έκοψαν λαθροϋλοτόμοι – Δημόσιος υπάλληλος πρωταγωνιστής στην υπόθεση;

Περισσότερους από 50 τόνους παράνομης ξυλείας κατείχαν παράνομοι υλοτόμοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν ύστερα από πληροφορίες, στην περιοχή Κατσαϊτέικα Χαλανδρίτσας στην ορεινή Αχαΐα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι πληροφορίες οδήγησαν τους άνδρες του Δασαρχείου στον εντοπισμό των λαθροϋλοτόμων και στο σημείο κατέφθασαν σήμερα το μεσημέρι με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. και παρουσία Εισαγγελέα, όπου εκεί βρέθηκε και η τεράστια παράνομη ποσότητα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr ο διακινητής των ποσοτήτων της παράνομης ξυλείας είναι Δημόσιος Υπάλληλος ο οποίος από την πρώτη στιγμή επιχειρεί να “φορτώσει” την υπόθεση στον πατέρα του
καθώς αντιμετωπίζει την ποινή της απόλυσης από την υπηρεσία του.

Ο εργάτης είναι αλλοδαπός, Αλβανικής Υπηκοότητας του οποίου τα στοιχεία και ο τόπος διαμονής είναι γνωστά στις αρχές.
Σύμφωνα με το PatrasTimes, κρύβεται μεσα σε δασική έκταση και οι αρχές πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου η πρόσληψή του.

Πηγή: PatrasTimes

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version