Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αυτός είναι ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη στη Λιβαδειά

Τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Κηφισού μετά από σφοδρή σύγκρουση βαν με φορτηγού

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 44χρονου άνδρα που έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι βίασε 15χρονο κορίτσι στη Λιβαδειά.

Τα στοιχεία του δόθηκαν ύστερα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας. Το 44χρονος συνελήφθη στις 28 Μαΐου κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης στη Λιβαδειά.

Πρόκειται για τον Σ. Σ. γεννηθέντα την 20-04-1977, στην Αιτωλοακαρνανία.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88850, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Πως προσέγγισε την 15χρονη 

Ο 44χρονος βρήκε την 15χρονη στο instagram κι από εκεί της παρουσιάστηκε ως γνωστός των γονιών της. 

Η ανήλικη κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο και ο 44χρονος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Προσφέρθηκε να την πάει στον Βόλο να δει το αγόρι της και να τη γυρίσει, κάποια μέρα που θα ‘χε σχολείο και θα έκανε «κοπάνα». Μάλιστα της είπε πως θα γύριζαν στη Λιβαδειά πριν τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της.

Ο εφιάλτης

Αφού λοιπόν είχε καταφέρει να ξεγελάσει το κορίτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι. Λίγο πριν βγουν στην Εθνική Οδό, αυτός έστριψε, την πήγε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό και την βίασε.

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος να της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Λίγες μέρες μετά, όμως, το 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε το βιασμό του και στις 28 Μαΐου ο 44χρονος συνελήφθη. 

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε πως η κοπέλα συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ. Στην ερώτηση αν θυμάται να του είπε όχι το κορίτσι, απάντησε πως δεν θυμάται να του είπε όχι! 

Ο 44χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2015 και πάλι για υπόθεση βιασμού (απόπειρα) μιας ενήλικης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις