Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Δικηγόρος 34χρονης στο newsit.gr: Αν δεν «μιλήσουν» οι σαρώσεις των τηλεφώνων δεν ξέρω τι θα γίνει

Δικηγόρος 34χρονης στο newsit.gr: Αν δεν «μιλήσουν» οι σαρώσεις των τηλεφώνων δεν ξέρω τι θα γίνει

Η τελευταία ελπίδα των αρχών που αναζητούν την άγνωστη γυναίκα είναι τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών. Η 34χρονη δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει όσο θα ήθελε τις αρχές.

Σε τεντωμένο σχοινί οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, καθώς δέκα πέντε μέρες μετά κι ακόμα αναζητούνται τα στοιχεία εκείνα που θα αποτελέσουν τα τελευταία κομμάτια στη λύση του μυστηρίου.

Μπορεί εδώ και λίγα 24ωρα να είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, τα πρόσωπα που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, μετά τις ολιγόλεπτες καταθέσεις της 34χρονης, στο τμήμα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, καθώς και όλων όσων κλήθηκαν από τους αστυνομικούς να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις εκείνες που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσουν στην διαδικασία της ταυτοποίησης και της σύλληψης της ενόχου ή των ενόχων.

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: Εκεί το… έκρυβε, έτσι ξέφυγε! «Μιλάνε» τα κινητά τηλέφωνα

Γι αυτό και όπως αναφέρει στο newsit.gr ο δικηγόρος της 34χρονης και γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας τα επίσημα αποτελέσματα των από τις σαρώσεις των επικοινωνιών ίσως είναι η τελευταία ελπίδα στις έρευνες ώστε οι αστυνομικοί να αποκαλύψουν πλήρως την μασκοφόρο γυναίκα με το σατανικό σχέδιο.

«Αν δεν βγει κάτι από τα αποτελέσματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τις σαρώσεις των επικοινωνιών, μετά δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει και προς τα που μπορούν να κινηθούν οι έρευνες της αστυνομίας».

Click4More Επίθεση με βιτριόλι: Έκανε το μεγάλο «κόλπο» ο άρρωστος νους;

Το μετά από αυτή την εξέλιξη κρύβει πολλά ερωτηματικά, τα οποία μόνο η 34χρονη μπορεί να λύσει και δυστυχώς εξαιτίας των χειρουργείων και της όλης κατάστασης της οποίας ζει δεν είναι σε θέση, καθώς η ψυχολογία της είναι αρκετά βεβαρημένη.

Από την άλλη οι αστυνομικοί που έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” τις επαφές της, τα μηνύματα και γενικότερα την ζωή της δεν θέλουν να της αποκαλύψουν σ αυτή τη φάση πως γνωρίζουν πολλά για εκείνη και το περιβάλλον της με αποτέλεσμα να είναι όσο πιο προσεκτικοί μπορούν στις προσεγγίσεις τους.

Μέχρι στιγμής άλλωστε και στις ελάχιστες φορές που την έχουν δει, μόνο την Κυριακή κατάφεραν να είναι μαζί της για τουλάχιστον μισή ώρα, η οποία δεν ήταν καθόλου αρκετή αφού δεν κατάφεραν ν’ αποσπάσουν συγκεκριμένες πληροφορίες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις