Έγκλημα

Διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τα KORNET – Ποιοι είναι οι κατηγορούμενοι

Νέα δικογραφία παράνομων αμοιβών για προμήθεια όπλων του υπουργείου Άμυνας διαβιβάζεται στους ανακριτές Διαφθοράς Νίκο Τσιρώνη και Χριστόφορο Μάρκο μετά την άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης.

Η δίωξη, που άσκησαν οι εισαγγελείς Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος αφορά την προμήθεια των αντιαρματικών ΚΟΡΝΕΤ-Ε και στρέφεται κατά του ήδη προφυλακισμένου πρώην διευθυντή εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Κάντα και του αντιπροσώπου της εταιρείας ΚΒΡ Κωνσταντίνου Δαφέρμου.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα