Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δολοφονία σωματοφύλακα στο Αιγάλεω: «Η σύζυγος είχε προμελετήσει το έγκλημα»

Δολοφονία σωματοφύλακα στο Αιγάλεω: «Η σύζυγος είχε προμελετήσει το έγκλημα»

Επτά χρόνια μετά συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 44χρονου σωματοφύλακα.
Τέσσερα χρόνια μετά ομολόγησε η γυναίκα του ότι εκείνη τον σκότωσε όταν κοιμόταν.
Είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Αιγάλεω.

Να κριθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 44χρονου συζύγου της, σωματοφύλακα, τον Ιούνιο του 2012 μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω ζήτησε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Η εισαγγελική λειτουργός εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι η κατηγορούμενη είχε προμελετήσει και προσχεδιάσει το έγκλημα τρεις μήνες πριν από την τέλεσή του.

«Η δολοφόνος είχε προμελετήσει το έγκλημα. Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξόντωσή του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας.

«Από τη μετέπειτα συμπεριφορά της φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατεύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο», επισήμανε επίσης.

Μάλιστα όπως ανέφερε «η κατηγορούμενη γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της».

Επισημαίνεται ότι η γυναίκα ισχυρίζεται πως το μοιραίο βράδυ άγνωστος μπήκε στο σπίτι τους από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και πυροβόλησε τον σύζυγό της την ώρα που κοιμόταν μόνος του στο κρεβάτι τους. Εκείνη κοιμόταν μαζί με τους γιους της στο δωμάτιό τους και ξύπνησε μέσα στη νύχτα από τον γιο της, ο οποίος βρήκε νεκρό τον πατέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η δίκη συνεχίζεται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις