Site icon NewsIT
19:03 Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δύο άντρες και μία γυναίκα ήταν οι ενοικιαστές δολοφόνοι στον Πειραιά

Τη ληστεία είχαν ως κίνητρο, οι τρείς υπήκοοι Αλβανίας, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που φέρονται ως οι δράστες της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στις 13/09 του 2012, μέσα σε δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας, στην οδό Καλλέργη στον Πειραιά.

Οι συλληφθέντες, με το πρόσχημα της ενοικίασης διαμερίσματος, λήστεψαν μία 60χρονη και έναν 68χρονο, τους οποίους στη συνέχεια δολοφόνησαν με μαχαίρι. Τα θύματα, είχαν αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας, την είσπραξη των ενοικίων από τους εκμισθωτές και την επίδειξη των υπό ενοικίαση διαμερισμάτων. Η 60χρονη, βρέθηκε σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου όπου διέμενε με το σύζυγό της, ενώ ο 68χρονος σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, το οποίο ήταν προς ενοικίαση.

Οι συλληφθέντες δύο Αλβανοί 33 και 35 ετών και μία 25χρονη Αλβανίδα οδηγήθηκαν στην εισαγγελία, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Όπως διαπιστώθηκε απο το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής, οι δράστες είχαν επισκεφτεί τα θύματά τους και σε προγενέστερο χρόνο.

Επιπλέον, σε βάρος του 35χρονου, εκκρεμεί Ερυθρά Αγγελία της Interpol Αλβανίας, καθώς είχε δραπετεύσει από Φυλακές της Αλβανίας, όπου ήταν έγκλειστος για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών και αναζητείτο.

Όταν έγινε το ανατριχιαστικό έγκλημα το NewsIt βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρόδος: Φοιτήτρια βρέθηκε απαγχονισμένη κοντά σε αθλητικό κέντρο – Αναζητείται ο νεαρός φίλος της που την φιλοξενούσε!

Προκήρυξη για το δέμα βόμβα με τα καρφιά στο Α.Τ. Ιτέας – Απειλούν πλέον να χύσουν αίμα – Δέχονται τη συνεργασία με τον Χριστόδουλο Ξηρό

Μόλις είχε αποφυλακιστεί ο ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας στην Αλεξανδρούπολη

Αποτρόπαιο έγκλημα! Τεμάχισε τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version