Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έγκλημα στην Κηφισιά: Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για το διπλό έγκλημα έξω από σούπερ μάρκετ

αστυνομικός έγκλημα

Ο 35χρονος αστυνομικός αρνήθηκε πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και της φίλης της, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 35χρονος αστυνομικός ο οποίος την περασμένη Τετάρτη σκότωσε έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά τη σύζυγο του και μία φίλη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ισχυρίστηκε πως βγήκε εκτός εαυτού, καθώς, όπως ανέφερε, η πρώην σύζυγος του, με την οποία είχαν χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, του δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία του με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας πέντε και οκτώ ετών.

Από την πλευρά των συνηγόρων του, Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση, ο 35χρονος αρνήθηκε πως είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και της φίλης της, δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του.

Αντίθετα, όπως ισχυρίστηκε ήθελε να συζητήσουν για τα παιδιά που έπρεπε να πάρει την.επόμενη ημέρα, αλλά εκείνη τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της. Όταν εκείνη, όπως υποστήριξε, του είπε “Θα κάνω ό,τι θέλω”, εκείνος θόλωσε… “Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα”, φέρεται να ανέφερε στην απολογία του.

Όσο αφορά το γεγονός πως σκότωσε και τη φίλη της συζύγου του, ο 35χρονος ενώπιον του ανακριτή δεν έδωσε κάποια εξήγηση. Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε πως δεν την γνώριζε και πως την είχε δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του, ανακαλώντας τα όσα προανακριτικά είχε πει ότι, δηλαδή, “αγαπούσε ακόμα τη γυναίκα του, την είχε παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχε δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις