Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Εξάρχεια: Πιστολέρο σκόρπισε τον τρόμο! Πυροβόλησε σε σημείο γεμάτο κόσμο

Εξάρχεια

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην οδό Μπενάκη, στα Εξάρχεια, το βράδυ της Τρίτης, 21.05.2019.
Άγνωστος κυκλοφορούσε για… ώρα με όπλο στο χέρι και αστυνομικός δεν βρέθηκε στο σημείο ούτε για δείγμα.
Κάποια στιγμή πυροβόλησε και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθαρά από τύχη δεν υπήρξαν θύματα.
Αναλυτικά τι λένε οι πληροφορίες του newsit.gr για το “περίεργο” περιστατικό.

Μια ακόμη φορά που η ανομία αποδεικνύεται ο… Νόμος στα Εξάρχεια! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ένας ανεξέλεγκτος πιστολέρο έκανε άνω – κάτω τους δρόμους γύρω από την πλατεία Εξαρχείων, το βράδυ της Τρίτης, 21.05.2019.

Η απίστευτη ιστορία στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο άγνωστος κυκλοφορούσε με το όπλο σε κοινή θέα περίπου από τις 20:30, χωρίς να τον… ενοχλεί κανείς!

Βεβαίως είναι κοινό μυστικό πως η αστυνομία… δύσκολα πλησιάζει στην πλατεία Εξαρχείων και δη όταν μιλάμε για ένα τέτοιο περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο newsit.gr πως όποιος επιχειρούσε να περάσει από την πλατεία στα Εξάρχεια, άκουγε τις προειδοποιήσεις για τον “πιστολέρο” που κινούνταν στους γύρω δρόμους, μέχρι που κάποια στιγμή ο άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ!

Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στην γωνία της Μπενάκη με την Μεταξά, ένα σημείο με πολλά μαγαζιά και πολύ κόσμο εκείνη την ώρα στους γύρω δρόμους.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μια δεύτερη ομάδα ατόμων τον κυνήγησαν. Ένας από αυτούς φέρεται επίσης να είχε στο χέρι του όπλο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις