Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εξάρχεια: Πυροβολισμοί, “ναρκομαφία” και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!

πυροβολισμοί
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Μια ακόμη βραδιά που στα Εξάρχεια Νόμος ήταν… η ανομία! Δύο περιστατικά με πυροβολισμούς και θα πρέπει να νιώθουμε… τυχεροί που δεν θρηνούμε νεκρούς.

Σε… άγρια Δύση μετατράπηκαν τα Εξάρχεια το βράδυ της Τρίτης, 21.05.2019, έπειτα από τα απανωτά επεισόδια με πυροβολισμούς, που μάλλον αφορούν στις “δουλειές” της ναρκομαφίας που λυμαίνεται πια την περιοχή.

Τα δύο επεισόδια με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ, σχεδόν στο κέντρο της Πλατείας Εξαρχείων, όταν ένας άνδρας, εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, στο κέντρο της περιοχής και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και θαμώνων τον γύρω καταστημάτων, άρχισε να διαπληκτίζεται με ένα άτομο. Ξαφνικά ο ένας από τους “νταήδες” έβγαλε ένα όπλο, μάλλον περίστροφο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα.

Στη συνέχεια ψύχραιμος και κρατώντας πάντα τ’ όπλο στο χέρι του, άρχισε να περπάτα στην οδό Εμ. Μπενάκη με κατεύθυνση την Ομόνοια, ακολουθούμενος όμως από απόσταση από άλλο άτομο το οποίο επίσης κρατούσε στα χέρια του ένα πιστόλι.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Τοσίτσα όπου μάλιστα κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν πυροβολισμό και γυναικεία φωνή πόνου και κάλεσαν την Αστυνομία, σε αντίθεση με το πρώτο περιστατικό, όπου η αστυνομία το έμαθε στην συνέχεια από πληροφορίες.

Όσον αφορά την συνέχεια του περιστατικού στην οδό Τοσίτσα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα μια γυναίκα Αλβανικής καταγωγής εμφανίστηκε σε ιδιωτική κλινική στα Βόρεια Προάστια, φέροντας διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Η ίδια η γυναίκα είπε στους Αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το τι είχε συμβεί, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που περπατούσε στην οδό Τοσίτσα κοντά στο σπίτι της, όταν ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι και αίματα να τρέχουν από τον ώμο της.

Οι έρευνες των Αρχών

Από μια πρώτη έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές υπηρεσίες, διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη γυναίκα συζεί μ’ έναν Αλβανό, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε για να δώσει κατάθεση, ενώ κάποιες πληροφορίες που έφτασαν στα “αυτιά” των Αστυνομικών, για εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε υποθέσεις ναρκωτικών, εξετάζονται με σοβαρότητα.

Πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες και τα δυο περιστατικά μάλλον αφορούν σε εσωτερικές διενέξεις της μαφίας των ναρκωτικών, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατρέψει την περιοχή σε “τσιφλίκι” παρανόμων, καθώς την νύχτα τα Εξάρχεια χωρίζονται σε ζώνες επιρροής και διακίνησης παντός είδους ναρκωτικών από τις ομάδες και τις υποομάδες, τόσο της Αλβανικής, όσο και της εγχώριας Μαφίας των ναρκεμπόρων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις