Έγκλημα

Ελεύθεροι οι δικηγόροι Καπερνάρος και Ραγκούσης

 

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο γνωστοί δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος και Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Οι δικηγόροι πήγαν το πρωί στα δικαστήρια όπου σήμερα δικαζόταν η υπόθεση εκβιασμών του Βασίλη Στεφανάκου.

Φτάνοντας στο δικαστήριο τους περίμεναν οι αστυνομικοί όπου και τους συνέλαβαν. Νωρίτερα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον τους η δικηγόρος Αϊντα Τζαβέλα. Η κ.Τζαβέλα κατέθεσε την μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων πελάτισσας της που ήταν προστατευόμενη μάρτυρας της υπόθεσης Στεφανάκου.
Οι δύο δικηγόροι κρατούνταν στο ΑΤ Αμπελοκήπων.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Β.Στεφανάκος καταδικάστηκε τον Δεκέμβριο του 2006 σε ποινή κάθειρξης 14 ετών για αδικήματα που αφορούν τη σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα