Έγκλημα

Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία

Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα εναντίον της διμοιρίας επι της οδού Ιπποκράτους, στα Εξάρχεια, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, έκαναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα τα μέλη ομάδας κουκουλοφόρων.

Οι άγνωστοι πέταξαν εναντίον των αστυνομικών πέντε μολότοφ, οι οποίες εξερράγησαν στον δρομο χωρίς να τραυματιστεί κανείς, ή να προκληθούν ζημιές.

Διαβάστε

Βροχή από μολότοφ δέχτηκε διμοιρία ΜΑΤ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα