Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: “Το κορίτσι αντέχει και βοηθά και εμάς” – Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα

βιτριόλι

Σε νέο χειρουργείο, αυτή τη φορά στα χέρια υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα. Πόσο θα θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο. Στις φυλακές Ελαιώνα μεταφέρθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα μεταφέρθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star η μεταγωγή της 35χρονης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελαιώνα. Μια μεταφορά που κρίθηκε αναγκαία κυρίως για υπηρεσιακούς λόγους.

Στο μεταξύ η Ιωάννα σήμερα υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στα χέρια καθώς οι βλάβες που έχουν προκληθεί και σε αυτό το σημείο του σώματός της από το βιτριόλι είναι πολλές και σοβαρές.

Σύμφωνα με την διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής Θριασίου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου,το χειρουργείο στα χέρια πήγε καλά.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Φίλη της Ιωάννας μίλησε για την 35χρονη

«Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών η Ιωάννα θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

Η 35χρονη μίλησε με την αδερφή της

Η δράστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου του Mega είχε σήμερα την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την αδερφή της. Μάλιστα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και είναι συνεργάσιμη με τις Αρχές, ενώ έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της. Κρατείται με άλλες τρεις συγκρατούμενές της σε ένα κελί, και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις