Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Το… μυστικό της “μαυροντυμένης” – Η τηλεκάρτα και τα τηλεφωνήματα (video)

βιτριόλι

Σοκάρουν τα νέα σενάρια για την επίθεση με βιτριόλι από τη “μαυροφορεμένη” γυναίκα στην 34χρονη Ιωάννα. Το νεότερο στοιχείο που προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνομίας είναι το γεγονός ότι βρέθηκε ο τηλεφωνικός θάλαμος από τον οποίο η “γυναίκα με τα μαύρα” κάλεσε το ταξί που την μετέφερε στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί έχουν εξασφαλίσει βίντεο με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Ωστόσο, και πάλι το πρόσωπο της δράστιδας δεν φαίνεται επειδή φοράει μάσκα και σκούφο. Είναι βίντεο της προηγουμένης από την ημέρα της επίθεσης. Παράλληλα, η δεύτερη φάση των ερευνών αφορά τον ίδιο τον θάλαμο.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, η μαυροντυμένη γυναίκα τοποθέτησε μία τηλεκάρτα στο θάλαμο για να επικοινωνήσει με την εταιρεία ραδιοταξί, για να της εξασφαλίσει όχημα για 3 ή 4 ημέρες. Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί, επειδή υπάρχει σειριακός αριθμός, προσπαθούν να εντοπίσουν από πού ακριβώς αγοράστηκε η τηλεκάρτα ή αν έχουν γίνει άλλες τηλεφωνικές κλήσεις.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα συνειδητοποιεί το μέγεθος του δράματος

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κατάθεση του οδηγού ταξί που μετέφερε τη δράστιδα, έδωσε πολύτιμα στοιχεία στην Ασφάλεια, όχι όμως και την ταυτότητά της. Μάλιστα, η γυναίκα με το βιτριόλι φέρεται ότι είχε μισθώσει ταξί και τις προηγούμενες ημέρες. Καλούσε σε ραδιοταξί από καρτοτηλέφωνο για να μην αφήνει ηλεκτρονικά ίχνη.

Επιπλέον, φαίνεται ότι ζητούσε από τον οδηγό να περιμένει σε συγκεκριμένο σημείο, κοντά στην είσοδο της εταιρείας στην Καλλιθέα, ενώ η ίδια είχε ελέγξει επανειλημμένα το κτίριο. Η διαδρομή ήταν από το Παγκράτι στην έδρα της εταιρείας όπου εργάζεται η 34χρονη.

Επίθεση με βιτριόλι: “Πληρωμένο συμβόλαιο”

Την ίδια ώρα, άλλες πληροφορίες γι’ αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση έκαναν λόγο για ενδεχόμενο “πληρωμένο συμβόλαιο”. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης, Απόστολο Λύτρα, σ’ αυτό παραπέμπουν οι κινήσεις στο χώρο και η διαφυγή χωρίς ίχνη της γυναίκας – φάντασμα που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

“Η μαυροντυμένη γυναίκα έδειχνε να γνωρίζει άριστα το κτίριο και τις κάμερες”, δήλωσε στον Alpha ο κ. Λύτρας. “Θεωρώ ότι είχε ξαναπάει, ήξερε από πού να φύγει, είχε μελετήσει μέχρι και τον τρόπο με τον οποίο μπορούσε να διαφύγει”, είπε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Alpha:

Όσο η 34χρονη δεν αναγνωρίζει το πρόσωπο που της επιτέθηκε στις επεξεργασμένες εικόνες που έχουν οι αστυνομικοί, οι Αρχές είναι υποχρεωμένες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή για την επίθεση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις