Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Επίθεση σε προεκλογική εκδήλωση! Παρόντες Σαμαράς, Κεφαλογιάννη και Μηταράκης!

Σαμαράς

Χαμός σε προεκλογική εκδήλωση στην λεωφόρο Συγγρού, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και αντικείμενα, ενώ στην εκδήλωση έδινε το παρών και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Στο σημείο και οι Βασίλης Κικίλιας, Θάνος Πλεύρης, Όλγα Κεφαλογιάννη και Νότης Μηταράκης, το αυτοκίνητο του οποίου έχει υποστεί υλικές ζημιές.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του newsit.gr από το σημείο.

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε κατά την διάρκεια μιας προεκλογικής εκδήλωσης, σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος περίπου του Παντείου. Στην εκδήλωση, έδιναν το παρών μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Σαμαράς και πολλά πολιτικά πρόσωπα στην εκδήλωση όπου σημειώθηκε η επίθεση

Την εκδήλωση είχε διοργανώσει ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων βγήκε από το Πάντειο και προσέγγισε το σημείο ρίχνοντας κρότου – λάμψης, πέτρες και άλλα αντικείμενα και προκαλώντας υλικές φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο, μεταξύ των οποίων και του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Οι πληροφορίες λένε πως η επίθεση έγινε εναντίον αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο.

Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Εδώ να σημειωθεί πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, αντέδρασε μέσω Twitter, καταλήγοντας με την δήλωση που έκανε εξερχόμενος από την εκδήλωση και ο Αντώνης Σαμαράς:

Ήμουν Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του υπ. Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων κ. Μακρόπουλου Νίκου, όταν κτύπησε ο Ρουβίκωνας. Μέσα στο κτίριο 1000 άτομα με τον ⁦@samaras_antonis⁩ και πολλούς βουλευτές παρόντες. Όχι δεν μας αξίζει αυτή η Ελλάδα…“.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Η προαναγγελία της εκδήλωσης

Για την εκδήλωση είχε αναρτηθεί και σχετική ενημέρωση σε διάφορα sites, σύμφωνα με την οποία -όπως προαναφέραμε- κεντρικός ομιλητής ήταν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ χαιρετισμό ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει και ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επίσης αντέδρασε μέσω Twitter.

Δείτε την

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις