Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Έτσι δρούσε ο γιατρός “μαϊμού” – Πως έπεσε στην παγίδα αποκαλύπτει ο πατέρας ενός από τα θύματά του

Έτσι δρούσε ο γιατρός “μαϊμού” – Πως έπεσε στην παγίδα αποκαλύπτει ο πατέρας ενός από τα θύματά του

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει ο πατέρας ενός από τα θύματα του γιατρού “μαϊμού” για τον τρόπο που δρούσε και εξαπατούσε όλο τον κόσμο. Ο πατέρας μίλησε στο Open και αναφέρθηκε για το πως έπεσε στην πλεκτάνη που του έστειλε ο 47χρονος γιατρός “μαϊμού”

Όπως αποκαλύπτει “μας τον είχα συστήσει μέσω της εκκλησίας, από κει και πέρα έγινε η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι τον πιστέψαμε, πρώτον γιατί συστήθηκε με τεράστιες σπουδές από Αμερική, Νέα Υόρκη, έχει και προφίλ στο Linkedin. Ότι ήταν τότε στο ατύχημα του Σουμάχερ, ήταν στην κλινική που δούλευε αυτός στην Ελβετία. Που παρουσίαζε αυτός ότι δούλευε. Εκεί που ήταν ο Σουμάχερ, με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που πήγαιναν στην Ελβετία για καλλωπισμό, για θεραπείες διάφορες τέλος πάντων γιατί ήταν πανάκριβο κέντρο”.

Click4more: Ο γιατρός «μαϊμού» με τα… 1.000 πρόσωπα – «Κολλητός» του Μπους και με χέρια βαμμένα με αίμα

Στη συνέχεια ο πατέρας ανέφερε πως “ εγώ δεν έψαχνα εναλλακτική θεραπεία. Εμείς είχαμε τους γιατρούς μας. Και μου παρουσιάστηκε σαν γιατρός. Ο γιατρός στο Παίδων, ο παιδονευροχειρούργος, ο παιδοογκολόγος ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα, ότι η θεραπεία είναι ένα βήμα πριν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων.

Την θεραπεία (άλλαξε). Δηλαδή εκεί που έπαιρνε την “άλφα” θεραπεία μέχρι τώρα, λέει “ο,τι παίρνατε μέχρι τώρα είναι άχρηστο, πάμε στη θεραπεία τη δικιά μου, με διάφορα σκευάσματα και τα λοιπά και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση. Ούτε καν δηλαδή, πάμε και βλέπουμε. Είναι η θεραπεία της πλήρους ίασης”.

Σε ερώτηση για το τι χορηγούσε στο παιδί τόνισε πως “ όχι. Τα παρασκευάσματα ήταν στην Ελβετία. Από εκεί έρχονταν. Οι συναντήσεις μας γίνονταν σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών. Μας έκλεινε ραντεβού”.

Δηλαδή αυτός έκλεινε ραντεβού να κάνουμε μαγνητική και πηγαίναμε εμείς εκεί πέρα και ερχόταν και αυτός. Τον ζητούσαν άλλοι γιατροί. Σε συζητήσεις με άλλους γιατρούς έλεγαν “ βέβαια δεν υπάρχει άλλος γιατρός σαν και αυτόν”…

Ξεπέρασε κάθε όριο ο υποτιθέμενος γιατρός “Νίκος Κοντός”

Ο αδίστακτος υποτιθέμενος γιατρός “Νίκος Κόντος”, όπως ήταν το fake όνομα του απατεώνα, έχει πλούσια δράση στο “παλμαρέ” του, καθώς είναι από παλιά γνωστός στις Αστυνομικές Αρχές της χώρας.

Click4more: Αυτό είναι το σπίτι – φρούριο του ψευτογιατρού – Άφησαν τα 2 παιδιά τους στην γειτόνισσα (pics, video)

Ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς εμφανιζόταν ως δήθεν διάσημος γιατρός και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα δυο απελπισμένες οικογένειες από ακριτικά νησιά του Αιγαίου να του εμπιστευτούν τα παιδιά τους, τα οποία παρουσίαζαν σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Αποτέλεσμα της “θεραπείας” του αδίστακτου απατεώνα, ήταν να χάσουν την ζωή τους τα δυο παιδιά 14 και 16 ετών, αγοράκι και κοριτσάκι αντίστοιχα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις