Έγκλημα

Εύβοια: Λήστεψαν και χτύπησαν με ρόπαλα γνωστό επιχειρηματία!

Οι δράστες τον περίμεναν έξω από το σπίτι του...

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας νοσηλεύεται γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, που τη νύχτα δέχτηκε την επίθεση 3 κουκουλοφόρων με ρόπαλα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι 3 θρασύτατοι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι κοντά στο σπίτι του, στη Δροσιά Χαλκίδας. Ο άτυχος άνδρας είχε κλείσει την επιχείρησή του και με τις εισπράξεις κατευθυνόταν στο σπίτι του.

Λίγο πριν τις 14.00, οι 3 κουκουλοφόροι τον αιφνιδίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με τα ρόπαλα. Άρπαξαν 8.000€ και το φορητό υπολογιστή που είχε μαζί του και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, αφήνοντας αιμόφυρτο τον επιχειρηματία στο πεζοδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Έγκλημα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Έγκλημα: Περισσότερα άρθρα