Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Φιλοπάππου: – Τι είπε στους αστυνομικούς η φίλη του 25χρονου για την επίθεση

Φιλοπάππου: – Τι είπε στους αστυνομικούς η φίλη του 25χρονου για την επίθεση

Αν και παραμένει σε κατάσταση σοκ η 23χρονη φίλη του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο στα βράχια στου Φιλοπάππου μπόρεσε να δώσει κάποιες λεπτομέρειες στους αστυνομικούς για την επίθεση των τριών λιστών τη νύχτα της Τετάρτης.

Η κοπέλα με καταγωγή από την Πορτογαλία μίλησε για τρεις άνδρες που κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα. Ο ένας από αυτούς, είπε στους Αστυνομικούς, απείλησε εκείνη. Οι άλλοι δύο είχαν ακινητοποιήσει τον φίλο της. Η νύχτα είχε πέσει και το ζευγάρι ήταν αβοήθητο στου Φιλοπάππου.
Όπως περιέγραψε η 23χρονη ο ένας από τους ληστές της άρπαξε τον σάκο που είχε στην πλάτη της και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
“Είχα στραμμένο το βλέμμα μου σε αυτόν” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 23χρονη. Όπως περιέγραψε άκουγε ότι ο φίλος της λογομαχούσε με τους άλλους δύο. Καταλάβαινε ότι εκείνοι δεν μιλούσαν καλά τα ελληνικά.
Ξαφνικά, όπως είπε είδε τον φίλο της να πέφτει στο κενό και τους δράστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο.
Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να μάθουν εάν οι δράστες έσπρωξαν τον 25χρονο ή εάν εκείνος έχασε την ισορροπία του η κοπέλα δεν ήταν σε θέση δώσει διευκρινίσεις.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις