Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Γλυφάδα: Τι κατέθεσε η συνοδηγός του 40χρονου με την Corvette

Γλυφάδα: Τι κατέθεσε η συνοδηγός του 40χρονου με την Corvette

Αφού εντοπίστηκε από τις αρχές, η νεαρή γυναίκα που ήταν συνοδηγός του 40χρονου που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (19.02.2020) παρέσυρε με την Corvette του και σκότωσε έναν 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα, κατέθεσε στην Τροχαία Ελληνικού.

Η νεαρή βρέθηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Τροχαία Ελληνικού για να δώσει κατάθεση, όμως τα όσα είπε δεν έκαναν κανέναν… σοφότερο σχετικά με το τροχαίο και την εγκατάλειψη στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που βρισκόταν στη μαύρη Corvette το μοιραίο βράδυ ως συνοδηγός του 40χρονου, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν αντιλήφθηκε ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Click4more Γλυφάδα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 25χρονου – “Ο δράστης δεν είναι άνθρωπος, κοιτάζει μόνο το τομάρι του”

Υποστήριξε πως κατάλαβε ότι ο 40χρονος έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή και να ακινητοποιηθεί πέφτοντας πάνω σε άλλο αυτοκίνητο, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης.

Η νεαρή δήλωσε πως ήταν σοκαρισμένη απ’ όσα έγιναν αλλά δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς για το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σημείο του δυστυχήματος η ίδια και ο 40χρονος οδηγός της Corvette. «Δεν ξέρω, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε» φέρεται να είπε.

«Μπήκα σε αμάξι φίλου και έφυγα»

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει πως η Corvette του 40χρονου έκανε “σφήνες” στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και τελικά χτύπησε την μηχανή του 25χρονου.

Από πίσω του βρισκόταν άλλο αμάξι σε κοντινή απόσταση, για το οποίο από την αρχή οι πληροφορίες ανέφεραν ότι παρέλαβε τον 40χρονο μόλις έγινε το τροχαίο και εξαφανίστηκε.

ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, παίρνοντας τον 40χρονο για να φύγουν του φώναξε “τι έκανες ρε;”.

Από την μεριά του ο οδηγός της Corvette παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έφυγε με το αμάξι του φίλου του από το σημείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις