Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γλυκά Νερά – Εικόνες ντοκουμέντο: Η Monopoly και η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά – Εικόνες ντοκουμέντο: Η Monopoly και η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Κάρολαϊν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξαπλωμένος στον καναπέ της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά στις 00:00.23 το βράδυ της 11ης Μαΐου, λίγες ώρες πριν δολοφονήσει την Κάρολαϊν. Η Monopoly μέσα στην οποία ισχυρίστηκε, για να παραπλανήσει τις αρχές από το έγκλημα του, ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ και εκεί είπε στους “ληστές” πως ήταν. 

Η πρώτη φωτογραφία, την οποία έφερε στο φως η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha είναι η τελευταία στο κινητό της άτυχης Κάρολαϊν, λίγο πριν το νήμα της ζωής της κοπεί από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η δεύτερη που σας παρουσιάσει το Newsit.gr δείχνει τη Monopoly και το πως ο 32χρονος πιλότος σκηνοθέτησε τα πάντα… 

Στις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν από τον σύζυγό της φαίνεται στο σαλόνι το παιχνίδι Monopoly και πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το “έστησε” για να φαίνεται (κατά τον ισχυρισμό του) ότι εκεί είχε κρύψει τα 9.500 ευρώ που υποστήριξε πως έκλεψαν οι “ληστές”. 

Όμως φαίνεται στην φωτογραφία, το πως έχει αφεθεί το πάνω μέρος του κουτιού από το παιχνίδι δίπλα στο άλλο κομμάτι (τακτικά, έχει αφεθεί δίπλα του) δεν μοιάζει με τρόπο που θα έψαχναν έμπειροι και σεσημασμένοι ληστές. Μοιάζει περισσότερο σαν κάποιος να το έχει ανοίξει και να το αφήσει δίπλα. Ήταν το ένα από τα πολλά λάθη που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και που τον “πρόδωσαν”, βάζοντας τον από την αρχή στο κάδρο των ερευνών της αστυνομίας. 

Ήταν ένα μέρος της “σκηνοθεσίας” της “ληστείας” μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά για να μπορέσει να αποπροσανατολίσει τις έρευνες για τη δολοφονία της συζύγου του. 

Δεν ήταν το μοναδικό… 

Το τελευταίο screenshot 

Η εικόνα που δείχνει τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ξαπλωμένο στον καναπέ, με την 11 μηνών Λυδία στην αγκαλιά του, στις 00:00.23 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου είναι η τελευταία εικόνα που «κράτησε» η κάμερα ασφαλείας που είχε το ζευγάρι μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών για να μπορεί να βλέπει τις κινήσεις του μωρού. Είναι η τελευταία φωτογραφία πριν ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγάλει, κόψει κομματάκια και πετάξει στην τουαλέτα, την κάρτα SD της κάμερας, «σκηνοθετώντας» τη ληστεία και τη δολοφονία της γυναίκας του.

Τη φωτογραφία αυτή έφερε στο φως αποκλειστικά η εκπομπή T-live στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου. Είναι φωτογραφία που κράτησε ως screenshot στο κινητό της η άτυχη Κάρολαϊν στις 00:00.23 της 11ης Μαΐου. Μόλις μερικές ώρες, δηλαδή, πριν ο σύζυγός της την δολοφονήσει στο κρεβάτι τους.

Η φωτογραφία – μυστήριο δεν τραβήχτηκε από το κινητό της Κάρολαΐν αλλά την κράτησε ως στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) μέσω της εφαρμογής από την οποία είχε πρόσβαση στην εικόνα της κάμερας ασφαλείας στο σαλόνι. 

Η στιγμή που κρατείται το screenshot αυτό είναι, σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί την κατάθεση του ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγο αφού το ζευγάρι έχει τσακωθεί στο σαλόνι εξαιτίας μιας άγαρμπης κίνησης του πιλότου προς το μωρό που εξόργισε την Κάρολαϊν. “Τι πατέρας είσαι εσύ;” του είπε το θύμα, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο δράστης και υπήρξε μεταξύ τους καυγάς, ο οποίος όμως κράτησε λίγο γιατί η 20χρονη ανέβηκε στη σοφίτα του σπιτιού για να ξαπλώσει. 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι αντάλλαξε μηνύματα, με την Κάρολαϊν να του στέλνει σε sms το μήνυμα “you stupid” και στη συνέχεια μήνυμα στο Messenger “μην αφήσεις τη μικρή μαζί μου το πρωί”. 

Σύμφωνα με το Tlive, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε βάλει ξυπνητήρι στο κινητό του περίπου στη 01:25, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, στη 01:30 ξηλώνει την κάμερα ασφαλείας και κόβει την κάρτα μνήμης σε κομμάτια… 

Η άδεια Monopoly και τα κοσμήματα

Φυσικά, μέσα στο κουτί της Monopoly δεν υπήρχαν λεφτά. Ποτέ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών δεν υπήρχαν λεφτά. 

Σε συμπληρωματική κατάθεση στις 03:00 τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, ο 32χρονος συζυγοκτόνος είχε πει ότι στο πλαίσιο της “σκηνοθεσίας” κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο και παραβίασε το παράθυρο αναφέροντας «μη με ρωτάτε πως ακριβώς το έκανα δεν θυμάμαι. Θυμάμαι, όμως, ότι κάποια στιγμή ξεβίδωσα κάποιες βίδες, βγήκε το παράθυρο και το ακούμπησα στο πάτωμα. Ανέβηκα στο σαλόνι, ανακάτεψα και εκεί τα πράγματα που είχα για να φαίνεται ότι είχαν ψάξει και εκεί ληστές».

Ο κατηγορούμενος για να μην αφήσει αποτυπώματα χρησιμοποίησε τα γάντια της μηχανής του.

«Εξαφάνισε» τα κοσμήματα

«Το μόνο αξίας που υπήρχε στο σπίτι ήταν οι δύο βέρες μας και το δαχτυλίδι αρραβώνων της Κάρολαϊν. Αυτά τα πήρα και τα έβαλα σε μία μικρή νάιλον σακούλα και τα πέταξα μέσα στο ντεπόζιτο της μηχανής μου, που είχα στο γκαράζ. Λεφτά μέσα στο σπίτι δεν υπήρχαν. Τις επόμενες μέρες έβγαλα τα κοσμήματα από το ντεπόζιτο και τα πέταξα σε ένα κάδο απορριμμάτων», περιέγραψε ο κατηγορούμενος, που για 37 ημέρες επιχειρούσε να παραπλανήσει τις αρχές και να καλύψει τα ίχνη του.

Μέσα σε όλα όσα σκέφτηκε ήταν και να ανοίξει ένα παιχνίδι “Monopoly” για να πει αργότερα στους αστυνομικούς ότι εκεί είχαν με τη γυναίκα του βάλει 9,5 χιλιάδες ευρώ, τα οποία πήραν οι ληστές.

«Κάποια στιγμή ξήλωσα την κάμερα που είχαμε στο σαλόνι και έβγαλα από μέσα την κάρτα μνήμης. Την κάρτα την έκοψα με ένα ψαλίδι αν θυμάμαι καλά και την πέταξα στη λεκάνη της τουαλέτας», περιέγραψε επίσης στους αστυνομικούς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις