Site icon NewsIT

Γλυκά Νερά: Τι ανακάλυψε ο συζυγοκτόνος μια εβδομάδα πριν ομολογήσει

28.06.2021 | 13:57
Γλυκά Νερά: Τι ανακάλυψε ο συζυγοκτόνος μια εβδομάδα πριν ομολογήσει

Επί 37 μέρες όχι μόνο έπαιζε θέατρο για τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά αλλά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνέχιζε τα σχέδιά του για να χτίσει σπίτι στο Πικέρμι.

Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, το ζευγάρι είχε αγοράσει οικόπεδο στο Πικέρμι για να χτίσει εκεί. Όλα προχωρούσαν κανονικά, μέχρι μια εβδομάδα πριν από την ομολογία που σόκαρε τους πάντες.

Τότε, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενημερώθηκε ότι στο οικόπεδο που είχε αγοράσει, δεν μπορούσε να χτίσει. Δεν γνώριζε ότι βρισκόταν κοντά σε ρέμα και σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να οριοθετηθεί το ρέμα και στη συνέχεια να ανεγερθεί οποιαδήποτε οικοδομή.

Αυτή η διαδικασία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι αρκετά χρονοβόρα, καθώς απαιτούνται ενέργειες από υπηρεσίες του Δημοσίου.

Γλυκά Νερά:  Τι έμαθε ο 33χρονος πιλότος μια εβδομάδα πριν ομολογήσει για το κτίσιμο του ακινήτου;

Στην εκπομπή Tlive παρουσιάστηκαν, επίσης, στοιχεία, σχετικά με το πιθανολογούμενο ταξίδι που είχε κάνει είτε η Καρολάιν είτε ο Αναγνωστόπουλος στη Σούδα για την ενοικίαση ενός σπιτιού, το διάστημα 10-12 Απριλίου. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως από την άρση του απορρήτου προκύπτει πως το στίγμα του κινητού τόσο της 20χρονης όσο και του συζυγογκτόνου, το συγκεκριμένο διάστημα, είχε εντοπιστεί στην Αττική. 

Επιπλέον, ο μεσίτης που διαχειρίζεται το σπίτι, το οποίο φέρεται να επισκέφθηκε κάποιος από το ζευγάρι, διαψεύδει στο T-live το συγκεκριμένο σενάριο. “Στο δικό μας γραφείο δεν είχαμε κάποιο τέτοιο όνομα που να πιάσει να νοικιάσει σπίτι. Το σπίτι αυτό και τότε και τώρα είναι και προς ενοικίαση και προς πώληση. Εμείς επικοινωνήσαμε και με την ιδιοκτήτρια, η οποία είναι κατηγορηματική, ότι η Καρολάιν δεν είχε πάει ποτέ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήθελε να χτίσει κανονικά

Ο συζυγοκτόνος, ενώ έπαιζε θέατρο για να παραπλανήσει τους πάντες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, συνέχιζε τις επαφές του με τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει το έργο για την κατασκευή ενός προκάτ σπιτιού στο Πικέρμι.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, μάλιστα, είχε πάει σε ένα από τα ραντεβού μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Άνθρωποι που τον συνάντησαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως μπορούσε να έχει το μυαλό του στην κατασκευή του σπιτιού μετά τη δολοφονία της συζύγου του. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, όταν κάποιος από τους ανθρώπους που τον είδε τόσο ψύχραιμο, τον ρώτησε, εκείνος απάντησε πως «ήταν επιθυμία της Κάρολαϊν».

Επίσης, κάθε τόσο ο 33χρονος δολοφόνος έλεγε στους συνομιλητές του, σαν να ήθελε να τους πείσει: «Είμαι καλός άνθρωπος».

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version