Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Το χαλαρό 17λεπτο του πιλότου με το κινητό πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10η Μαΐου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πέρασε 17 λεπτά, χαζεύοντας στο κινητό του, προτού θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Τα στοιχεία που ανέκτησε η αστυνομία από το κινητό του, αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια πώς χρησιμοποιούσε τη συσκευή του ο 32χρονος πιλότος τη μοιραία νύχτα, που αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του.  

Ενδεικτικά: 
00:18 Είσοδος στο 9gag
00:22 Είσοδος στην εταιρεία όπου εργάζεται
00:24 Είσοδος σε ενημερωτική ιστοσελίδα – Ανάγνωση για «δράκο της Ν. Σμύρνης» – Άνοιγμα σχετικού βίντεο
00:35 Παρακολούθηση βίντεο με φίδι στο facebook
00:38 Άνοδος δύο ορόφων
00:52 54 Βήματα
01:15 Φόρτιση κινητού
01:25 Ενεργοποίηση ξυπνητηριού
02:30 Ξεκλείδωμα κινητού – Είσοδος στα sms
02:31 Κλείδωμα κινητού
04:24 Εκτός λειτουργίας φόρτισης

Τα μηνύματα του πιλότου

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στη δημοσιότητα και τα μηνύματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο “Live News”. 

Για το σκίτσο: “Είναι στοιχείο της έρευνας και η αστυνομία μου ζήτησε να μην αναφέρω κάτι. Για το DNA των δραστών, δεν ξέρω επίσημα αν έχει βρεθεί, αλλά θα μου έκανε και πολύ μεγάλη εντύπωση αν έβρισκαν DNA ή αποτυπώματα από τρία άτομα με γάντια και full face μηχανής. Εκτός αν έβγαλαν τις μάσκες καθώς έψαχναν το σπίτι, αλλιώς δεν ξέρω με ποιον τρόπο να αφήσει κάποιος σάλιο ή τρίχες ή κάτι τέτοιο. Μακάρι να έκαναν τέτοιο λάθος. Βίντεο με αυτοκίνητο δεν έχω δει, γιατί γενικά δεν βλέπω και δεν διαβάζω τίποτα, μόνο με την αστυνομία μιλάω. Όποτε δεν ξέρω αν ευσταθούν”.

Click4more: Γλυκά Νερά: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σαλόνι – Η κάμερα που πρόδωσε τον πιλότο

Για την ψυχολόγο: “Η εμπλοκή της στην υπόθεση ήταν από την αρχή χωρίς νόημα, γιατί απλά δεν έχει καμία σύνδεση με τη ληστεία το αν βλέπαμε πριν 8 μήνες ψυχολόγο ή όχι. Όπως και το τι πτυχίο έχει, πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συνέβη. Βγήκαν 100 σενάρια και άρθρα επί άρθρων για μάρτυρα «κλειδί» που θα ανοίξει την έρευνα και μετά από 2-3 βδομάδας την προσέγγισαν κάποιοι δημοσιογράφοι και τη ρώτησαν τι είναι αλήθεια από τα σενάρια αυτά. Και εκείνη απλά απάντησε ότι ένα αγαπημένο ζευγάρι ήρθε μετά την εγκυμοσύνη για συμβουλές. Όλο το υπόλοιπο μετά από αυτό δεν έχει σχέση με την έρευνα”.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις