Site icon NewsIT
13:22 Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωστά νυχτερινά κέντρα είχαν παράνομο πάρκινγκ – 12 συλλήψεις

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, δώδεκα άτομα από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο ελέγχων σε κέντρα διασκέδασης σε Πειραιά, Άλιμο, Καλλιθέα και Κηφισιά.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι καταλάμβαναν παράνομα δημόσιο χώρο, χρησιμοποιώντας εμπόδια, όπως καρέκλες, κώνους, ξύλα και άλλα αντικείμενα, προκειμένου στη συνέχεια να παρκάρουν εκεί τα οχήματα των πελατών τους. 

Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων οι πέντε υπεύθυνοι καταστημάτων και οι επτά περκαδόροι, θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κατά περίπτωση αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστοί επιχειρηματίες της νυχτερινής ζωής πίσω από τη μεγάλη απάτη εκατομμυρίων – Πώς είχαν θησαυρίσει κλέβοντας κάθε μέρα το κράτος

Γινόταν της… φοροδιαφυγής σε γνωστό κέντρο διασκέδασης – Συνελήφθησαν δύο Έλληνες

Πασίγνωστο κέντρο στη Μύκονο σε ένα βράδυ μόνο δεν έκοψε 449 αποδείξεις – Χειροπέδες στον επιχειρηματία που ήθελε “μαύρα” 11.225 ευρώ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version